Με την ενδεκάδα των ντέρμπι στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός

Το 2020 αρχίζει με ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό. Το “Τριφύλλι” αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό στο αιώνιο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι “Πράσινοι” συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία τους και θέλουν να ξεκινήσουν ιδανικά τη νέα χρόνια και να φύγουν αλώβητοι από το κεκλεισμένων των θυρών “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Οι προπονήσεις της ομάδας διεξάγονται σε αρκετά υψηλή ένταση και το ευχάριστο για τον τεχνικό του συλλόγου, Γιώργο Δώνη, αποτελεί το γεγονός ότι θα παραταχθεί στο Φάληρο με όλα του τα όπλα, αφού κανείς ποδοσφαιριστής του μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Από τις προηγούμενες προπονήσεις του Παναθηναϊκού απουσίαζαν οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Δημήτρης Κολοβός, Χρήστος Δώνης και Γιώργος Βαγιαννίδης. Οι τέσσερις παίκτες ταλαιπωρούταν από ιώσεις και για το λόγο αυτό παρέμειναν κλινήρης στα σπίτια τους. Ωστόσο στην τελευταία προπόνηση, ανέβασαν κατακόρυφα στροφές, πήραν μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα και έθεσαν αυτόματα τον εαυτό τους στη διάθεση του προπονητή τους.

Έτσι η προετοιμασία του “Τριφυλλιού” συνεχίζεται δίχως απρόοπτα και ο κύριος Δώνης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με την ενδεκάδα που χρησιμοποιεί στα ντέρμπι.

Συγκεκριμένα αναμένεται να ξεκινήσει τον αγώνα με τον Διούδη κάτω από τα γκολπόστ, το Γιόχανσον στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Ινσούα στο αριστερό, ενώ οι Πούγγουρας και Σένκεφελντ θα αποτελέσουν το δίδυμο των στόπερ. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρεθούν οι Κουρμπέλης, Δώνης και Ζαχίντ. Στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Μπουζούκης, στο αριστερό ο Χατζηγιοβάνης και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μακέντα.

Ακόμη μετά από αρκετό καιρό, σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ο νεαρός άσσος ξεπέρασε πλήρως το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο χέρι του και προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς. Μοναδική απουσία παραμένει ο Κωνσταντίνος Κότσαρης, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Στα της προπόνησης, ο κύριος Δώνης έριξε το βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας, μέσα από διάφορες ασκήσεις. Έπειτα οι παίκτες του μετείχαν σε παιχνίδι τριών ομάδων και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 5 Ιανουαρίου και θα αρχίσει στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση