Με τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά

Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και οι δύο ομάδες θα δώσουν μάχη για την πρόκριση σε διπλά ματς. Το πρώτο εξ’ αυτών θα λάβει χώρα στις 12 Απριλίου στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην “Τούμπα” στις 27 του ίδιου μήνα.

Το Κύπελλο αποτελεί το μοναδικό στόχο που έχει απομείνει στους “Πράσινους” και η κατάκτησή του στοίχημα πως θα δώσει μία χαρά στους φιλάθλους της ομάδας. Το αυτό φυσικά ισχύει και για τον ΠΑΟΚ.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε πολλά παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού εκτός από το ματς πρωταθλήματος και τα ματς του Κυπέλλου, υπάρχουν και τα παιχνίδια των play offs, στα οποία είναι σχεδόν βέβαιο πως θα συμμετάσχουν αμφότερες.

Η Κιέβο Βερόνα συζητά μόνο για πώληση του Εμποκού

Ο Εμποκού πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και στο πράσινο… στρατόπεδο επιθυμούν διακαώς να κρατήσουν τον παίκτη και την επόμενη σεζόν. Παρόλα αυτά, η Κιέβο Βερόνα, στην οποία και ανήκει ο ποδοσφαιριστής, συζητά ένα τέτοιο ενδεχόμενο μόνο αν υπάρξει αγορά.

Ο Εμποκού αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό ως δανεικός από την ιταλική ομάδα και ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε μία πρώτη επαφή με τους ανθρώπους της Κιέβο Βερόνα για να συζητήσει το θέμα επέκτασης του δανεισμού του Κονγκολέζου. Οι Ιταλοί, όμως, δεν είναι θετικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και προς το παρόν κατέστησαν σαφές πως ο παίκτης θα παραμείνει στους “Πράσινους” αν και μόνο αν αυτοί προχωρήσουν σε αγορά του.

Το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει τις συζητήσεις με την ιταλική ομάδα, αφού φαντάζει απίθανο να πληρώσει 2-3 εκ. ευρώ για να αγοράσει τον παίκτη.

Δικαιώθηκε ο Ταυλαρίδης

Η δικαστική διαμάχη του Στάθη Ταυλαρίδη με τον Παναθηναϊκό έβγαλε νικητή τον πρώτο και το αρμόδιο Όργανο επιδίκασε αποζημίωση στον παίκτη ένα ποσό της τάξεως των 278.280 ευρώ. Όπως έγινε γνωστό, από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ αναγνωρίστηκε πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός οφείλει επίσης στον παίκτη ένα ποσό της τάξεως των 22.607 ευρώ για φόρο εισοδήματος (για το οικονομικό έτος 2015), αλλά και εισφορά αλληλεγγύης που ανέρχεται στις 7.655 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση