Νίκη για τον Παναθηναϊκό επί του Πανιωνίου με 1-0

Με πέναλτι του Μάρκους Μπεργκ στο 74ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Πανιωνίου στο “Απόστολος Νικολαΐδης” με 1-0. Το πέναλτι το κέρδισε ο Λέτο από τον Τασουλή, σε μία φάση που σήκωσε… θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους (η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε και ανακοίνωση για τη διαιτησία).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι “Πράσινοι” ξεκίνησαν πολύ δυνατά – όπως κάνουν σε όλα τα ματς – και στο 17΄ έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Βιγιαφάνιες, όταν το σουτ του τελευταίου προσέκρουσε στο δοκάρι της εστίας του Γιαννιώτη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ρισβάνης τράβηξε τον Μπεργκ εντός της περιοχής, αλλά ο διαιτητής του αγώνα έδειξε να συνεχιστεί το ματς, κάνοντας έξαλλο τον επιθετικό του Παναθηναϊκού. Ο Πανιώνιος στο πρώτο ημίχρονο είχε παθητικό ρόλο και προσπαθούσε να βρει χώρους για να αντεπιτεθεί, αλλά οι γηπεδούχοι δεν του έδιναν αυτό το δικαίωμα.

Μετά τα πρώτα λεπτά ο ρυθμός έπεσε και οι φάσεις λιγόστεψαν, ενώ το ίδιο σκηνικό υπήρξε και στο 2ο ημίχρονο. Στο 73ο λεπτό, όμως, έγινε η φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, ο Βιγιαφάνιες πάτησε την μπάλα προς τον Λέτο, αυτός πρόλαβε και την…. τσίμπησε και εν συνεχεία… τράκαρε με το πόδι του Τασουλή. Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Μάρκους Μπεργκ.

Το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα και έτσι ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη.

Μαρίνος Ουζουνίδης: “Ήμασταν βιαστικοί και νευρικοί”

Στη Συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί του Πανιωνίου και για το γεγονός πως έφεραν εις πέρας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Για το αγωνιστικό κομμάτι ανέφερε πως οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν πολύ καλά το ματς και είχαν κάποιες ευκαιρίες για γκολ, αλλά στη συνέχεια έγιναν βιαστικοί και νευρικοί.

Ο προπονητής του “Τριφυλλιού” έδωσε συγχαρητήρια και στον Πανιώνιο, λέγοντας πως είναι μία εξαιρετική ομάδα και δεν είναι τυχαία η θέση που έχει στη βαθμολογία.

Διάστρεμμα ο Λουντ, συμπλήρωσε κάρτες ο Ρέις

Ο Ρόμπιν Λουντ υπέστη διάστρεμμα στο ματς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και αντικαταστάθηκε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Φιλανδός μέσος είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά στον Παναθηναϊκό περιμένουν την τελική διάγνωση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Από την άλλη, ο Νούνο Ρέις αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο και έτσι συμπλήρωσε τέσσερις. Ο παίκτης του “Τριφυλλιού” θα πρέπει να εκτίσει την ποινή του σε ένα από τα ματς των δύο τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος (με Ατρόμητο και Λάρισα).

Αφήστε μια απάντηση