Νίκη για τον Παναθηναϊκό επί του Πανιωνίου με γκολ του Ρόμπιν Λουντ

Με γκολ του Ρόμπιν Λουντ ο Παναθηναϊκός υπέταξε με 1-0 τον Πανιώνιο στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας” και πλέον είναι στα χέρια του να αποφύγει την τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας των play offs.

Οι “Πράσινοι” ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλό τους – ειδικά στο πρώτο ημίχρονο – έφτασαν στο γκολ με τον Φιλανδό μέσο και εν συνεχεία θα στοιχηματίζαμε πως κράτησαν αρκετά εύκολα το προβάδισμά τους.

Την τελευταία αγωνιστική των play offs ο Πανιώνιος θα παίξει εντός έδρας με την ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Οι “Πράσινοι” θέλουν νίκη για να παραμείνουν πάνω από τον Πανιώνιο ή να μην κερδίσει η ομάδα της Νέας Σμύρνης την ΑΕΚ.

Μαρίνος Ουζουνίδης: “Είμαι περήφανος και τυχερός που έχω ένα τέτοιο γκρουπ παικτών”

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου, αλλά στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε περισσότερο στο γεγονός πως πολλοί από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συνέχισαν να αγωνίζονται στο ματς, παρά το γεγονός πως αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών.

Ο προπονητής του “Τριφυλλιού” δήλωσε περήφανος που διαθέτει ένα τέτοιο γκρουπ ποδοσφαιριστών, το οποίο δίνει το 100% για τη νίκη και παλεύει κάτω υπό αντίξοες συνθήκες.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα του θα μπορούσε να αποδώσει καλύτερα, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες που έβγαλαν τέτοια διάθεση και ψυχή για τη νίκη.

Αφήστε μια απάντηση