Νίκη επί της Φένλο με εκπληκτικό γκολ του Καμπετσή για τον Παναθηναϊκό

Την τέταρτη φιλική αναμέτρηση επί ολλανδικού εδάφους έδωσε ο Παναθηναϊκός. Αυτή την φορά το “Τριφύλλι” τέθηκε αντιμέτωπο με την Φένλο. Οι “Πράσινοι” συνέχισαν να πορεύονται νικηφόρα, μιας και επιβλήθηκαν της Φένλο με σκορ 1-0 και έφτασαν σε ακόμη μία νίκη. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Αργύρης Καμπετσής με εκπληκτικό γυριστό σουτ στην κίνηση έπειτα από σέντρα ακριβείας του Χατζηγιοβάνη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, χρησιμοποίησε αρκετά νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα και έδωσε φανέλα βασικού στους Αλεξανδρόπουλο, Κολοβό και Ζαχίντ.

Ο κύριος Δώνης είδε τους ποδοσφαιριστές του στο πρώτο ημίχρονο να δέχονται αρκετή πίεση και επιθέσεις, όμως ο Διούδης βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα και κατέβασε ρολά. Στην επανάληψη οι παίκτες του ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, δημιούργησαν αρκετές επιθέσεις, έκλεισαν τον αντίπαλο στα καρέ του και χάρη στο γκολ του Καμπετσή έφτασαν στην νίκη.

Μελανό σημείο του αγώνα αποτελεί ο τραυματισμός του Γιάννη Μπουζούκη. Ο νεαρός μέσος δέχθηκε αντιαθλητικό μαρκάρισμα και έγινε αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 22ο λεπτό. Ο ίδιος σφάδαζε από τον πόνο και με την βοήθεια φορείου έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο και οδηγήθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο 22χρονος μέσος υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες είκοσι ημέρες.

Όσον αφορά την εικόνα της συνάντησης, η πρώτη καλή στιγμή του ματς πραγματοποιήθηκε στο 11ο λεπτό όταν ο Διούδης πραγματοποίησε εντυπωσιακή διπλή επέμβαση και απομάκρυνε τα σουτ που επιχείρησαν οι Φαν Όιγεν και Σοριάνο. Στο 38ο λεπτό ο Διούδης εκτινάχθηκε και έδιωξε σε κόρνερ το σουτ που επιχείρησε ο Νόιντεγκερ. Στο 45ο λεπτό ο Ράιτ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το σουτ αλλά ο Διούδης του είπε “όχι”. Στο 58ο λεπτό η σέντρα σουτ του Κολοβού πέρασε δίπλα από την αντίπαλη εστία. Στο 65ο λεπτό το σουτ που επιχείρησε ο Ζαγαρίτης από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ. Στο 80ο λεπτό ο Εμμανουηλίδης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας. Στο 84ο λεπτό ο Κότσαρης μπλόκαρε το σουτ του Μπόκου. Στο 84ο λεπτό μετά από εξαιρετική σέντρα του Χατζηγιοβάνη, ο Καμπετσής με εντυπωσιακό γυριστό σουτ στην κίνηση σημείωσε το 0-1. Στο 90ο λεπτό ο Κότσαρης απομάκρυνε το σουτ του Σινγκλέρ.

Ο κύριος Δώνης χρησιμοποίησε τους Διούδη (46΄ Κότσαρη), Ινσούα (46΄ Ζαγαρίτη), Αλεξανδρόπουλο (46΄ Σερπεζή), Θεοχάρη (46΄ Γιόχανσον), Μαυρομμάτη (46΄ Νούνες), Μπουζούκη (26΄ Δώνη), Χατζηθεοδωρίδη (46΄ Χατζηγιοβάνη), Κολοβέτσιο (46΄ Πούγγουρα), Κολοβό (69΄ Αθανασακόπουλο), Βέργο (46΄ Καμπετσή) και Ζαχίντ (46΄ Εμμανουηλίδη).

Δείτε το πολύ ωραίο γκολ του Καμπετσή

Αφήστε μια απάντηση