Νίκη με κάθε τρόπο απέναντι στον ΠΑΟΚ

Το επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στα play offs είναι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας”. Οι “Πράσινοι”, μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο την πρώτη αγωνιστική, θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να περάσουν το “Δικέφαλο του Βορρά” στη βαθμολογία και να παραμείνουν κοντά στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017, στις 20:30.

Μοιρασμένες οι πιθανότητες για συμμετοχή των Κουτρουμπή και Μέστο στον αγώνα της Τετάρτης

Ο Γιώργος Κουτρουμπής και ο Τζιαντομένικο Μέστο κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να αγωνιστούν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αμφότεροι αποκόμισαν τραυματισμούς στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και η συμμετοχή τους στον αγώνα της Τετάρτης θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Ο Κουτρουμπής είχε ένα σκίσιμο στο δεξί του πόδι και λογικά θα είναι στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Από την άλλη, ο Ιταλός μπακ χτύπησε στο κεφάλι και, παρότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος έπαθε διάστρεμμα στον αγώνα της Νέας Σμύρνης και θα απουσιάσει από τους περισσότερους – αν όχι όλους – αγώνες των play offs. Επιπλέον, εκτός θα είναι και ο τιμωρημένος Κάρλος Ζέκα. Πολύ σημαντικές απουσίες για την ομάδα των πρασίνων και ελπίζουμε να μην του στοιχίσουν…

Αφήστε μια απάντηση