Νίκη με καλή εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό

Η ομάδα του Παναθηναϊκού ταξίδεψε στη Λειβαδιά για να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό, γνωρίζοντας πως δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες. Οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο και πήραν μία εύκολη νίκη με 0-2, ενώ απειλήθηκαν ελάχιστα από τον αντίπαλό τους.

Οι “πράσινοι” έφτασαν στη νίκη με γκολ των Μπέργκ και Εσιέν, με τον τελευταίο να αποδεικνύει πως βρίσκεται σε διαρκή άνοδο, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ιταλό τεχνικό.

Η εικόνα του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός σε άλλο ένα παιχνίδι πήρε γρήγορα την κατοχή της μπάλας, αλλά οι παίκτες του αδυνατούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Γι’ άλλη μία φορά, λοιπόν, το “τριφύλλι” σπατάλησε ένα ημίχρονο, αφού δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, ούτε στην τεράστια ευκαιρία που δημιούργησε με τον Εσιέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και τελικά η υπεροχή του καρποφόρησε στο 57ο λεπτό. Ο Μπεργκ συνεργάστηκε ωραία με τον Μπουμάλ και ο τελευταίος έδωσε την ασίστ για το πρώτο γκολ του Σουηδού στο πρωτάθλημα μετά τις αρχές Νοεμβρίου. Στη συνέχεια του αγώνα η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έφτασε και σε δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Εσιέν. Συγκεκριμένα, μετά από ωραία ενέργεια του Μέστο, ο Εσιέν πέτυχε με σουτ εντός περιοχής στο 2-0 στο 78’ και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αντρέα Στραματσόνι ανέφερε πως η ομάδα του έχει αποκτήσει πλέον έναν συγκεκριμένο τρόπο που αγωνίζεται και ο ίδιος θέλει να συνεχίσει έτσι. Ο Ιταλός τεχνικός έκανε λόγο και για τον κόσμο της ομάδας, από τον οποίο ζήτησε τη στήριξή του και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 27/1/2016, στις 17:15.

Μεταγραφές – αποχωρήσεις

Τα δημοσιεύματα για τον Βραζιλιάνο αμυντικό Ροντρίγκο Μολέδο συνεχίζονται και σύμφωνα με αυτά, ο παίκτης θα έρθει σύντομα στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Από το επιτελείο των “πρασίνων” τηρούν “σιγή ιχθύος” για το θέμα, αλλά στοίχημα πως όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες.

Επιπλέον, στην Ελλάδα αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ημέρες και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος (αδερφός του Παναγιώτη Βλαχοδήμου), ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις, ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με την ομάδα.

Από την άλλη, εκτός ομάδας φαίνεται πως θα βρεθεί ο Ατζαγκούν. Ο παίκτης φέρεται να ενημερώθηκε πως δεν είναι στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι και θα πρέπει να ξεκινήσει την αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αφήστε μια απάντηση