Νίκη με 2-1 του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Άλκμαρ

Το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Άλκμαρ βρήκε νικητές τους “Πράσινους” με 2-1. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη φάνηκε πιο έτοιμη σε σχέση με άλλα παιχνίδια, ενώ διατήρησε την ίδια σοβαρότητα στην άμυνά της, κάτι που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της.

Στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας” δεν βρέθηκε πολύς κόσμος, αλλά στοιχηματίζουμε πως οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν ένα καλό παιχνίδι από το “Τριφύλλι” και είδαν από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Όσον αφορά την εξέλιξη του σκορ, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Άλτμαν, ο οποίος ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας στο συγκεκριμένο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Χουλτ έκανε ωραία προσπάθεια και σέντρα από τα αριστερά και ο Μόλινς πέτυχε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Παρόλα αυτά, οι Ολλανδοί έφτασαν στη μείωση του σκορ πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Στενγκς νίκησε τον Βλαχοδήμο.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο Παναθηναϊκός έριξε το ρυθμό και δεν κινδύνευσε καθόλου από τους Ολλανδούς. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στο 70ο λεπτό πέρασε στο ματς ο Καμπέσας, ενώ ο Λουτσιάνο μπήκε ως αλλαγή στο 78΄. Αμφότεροι δεν κατάφεραν να φανούν, αφού το ματς κύλησε δίχως φάσεις.

Αφήστε μια απάντηση