Να διατηρήσει τη διαφορά θέλει ο Παναθηναϊκός

Τα γεγονότα που συνέβησαν την προηγουμένη αγωνιστική στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ανάγκασαν τον υφυπουργό αθλητισμού να αναβάλει την 26η αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θεωρήθηκε υπεύθυνος για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τιμωρήθηκε με μεγάλο χρηματικό πρόστιμο, δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και -3 βαθμούς. Αυτό έφερε την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ξανά στο πλην έξι από τον Ολυμπιακό και πλέον το όνειρο για κατάκτηση του πρωταθλήματος στοίχημα πως απομακρύνεται.

Όπως αναφέρθηκε, η προηγούμενη αγωνιστική αναβλήθηκε και στην τρέχουσα, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης, το οποίο θα είναι άδειο, όπως φυσικά και όλα τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν παιχνίδια της Super League. Αυτή η απόφαση πάρθηκε από τον υφυπουργό αθλητισμού, ο οποίος θέλει με αυτό τον τρόπο να καταστήσει σαφές πως δεν πρόκειται να ανεχτεί εκ νέου επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Παναθηναϊκός βεβαία, θα αγωνιζόταν έτσι κι αλλιώς χωρίς κόσμο, αφού είναι τιμωρημένος. Το συγκεκριμένο παιχνίδι προσμετράται κανονικά στην τιμωρία.

Ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε από τους παίκτες του τη νίκη για να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες απέμειναν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για να αυξήσουν τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ ενόψει των play off. Στην προσπάθειά του αυτή, ο προπονητής του Παναθηναϊκού ενδέχεται να μην έχει στη διάθεσή του τον Κάρλος Ζέκα, ο οποίος έπαθε θλάση και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ έκαναν λόγο για δύο εβδομάδες απουσίας. Ο Πορτογάλος, όμως, προσπαθεί να “τρελάνει” τις εκτιμήσεις των γιατρών και να προλάβει το παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα του τον έχει μεγάλη ανάγκη, κάτι όμως που δεν είναι εφικτό. Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης βρίσκεται πλέον ο Καρέλλης, ο οποίος έμενε εκτός για προληπτικούς λόγους, αλλά όπως όλα δείχνουν θα είναι κανονικά στην αποστολή της ομάδας για το κυριακάτικο ματς.

Από τα υπόλοιπα νέα της ομάδας, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει άμεσα ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στη Σουηδία. Ο εν λόγω παίκτης πήρε πολλές ευκαιρίες από το Γιάννη Αναστασίου και σε καμία περίπτωση δεν έπεισε πως έχει θέση στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, η “πράσινη” ΠΑΕ εκδήλωσε την αγανάκτησή της για την ανακοίνωση της Super League, σύμφωνα με την οποία η ψηφοφορία για αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του αγώνα Πανθρακικός – Ολυμπιακός ήταν ομόφωνη, αφού όπως τόνιζαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, δεν ήταν καν παρόντες στην ψηφοφορία.

Αφήστε μια απάντηση