Να παραμείνει κοντά στην κορυφή θέλει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα, αφού η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου αντιμετώπιζε τη Νίκη Βόλου, η οποία έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Έτσι οι “πράσινοι” πήραν άνευ αγώνος τους τρεις βαθμούς και βρέθηκαν στη 2η θέση της βαθμολογίας, αφού ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον ΟΦΗ.

Η διαφορά από την κορυφή βρίσκεται στου 8 βαθμούς, αλλά στοιχηματίζουμε πως στην ομάδα υπάρχει ακόμη πίστη για τον τίτλο, αφού ευελπιστούν σε ήττα του Ολυμπιακού στην Τούμπα και δική τους νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε σχεδόν όλους τους παίκτες του (εκτός από τον Μπαϊράμι) να δίνουν κανονικά το παρόν στην προπόνηση, αφού σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψε και ο Μπούι, ο οποίος είχε ίωση.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται την Κυριακή, 8/2/2015, στις 17:15, στο “Απόστολος Νικολαΐδης” με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί. Ο φιλοξενούμενος, όμως, είναι σε καλή κατάσταση. Αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο στα τελευταία παιχνίδια και αναμένεται να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει με το ίδιο σχήμα που ξεκίνησε στην αναμέτρηση της 5ης Φεβρουαρίου με αντίπαλο τον Πλατανιά.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στιλ, δεξιά ο Τριανταφυλλόπουλος, στο κέντρο της άμυνας ο Σίντεφελντ με τον Ταυλαρίδη και αριστερά ο Νάνο (ή ο Χουχούμης). Μπροστά τους θα βρίσκονται οι Λαγός και Ζέκα, ενώ την τριάδα πίσω από το Μάρκους Μπέργκ θα συμπληρώσουν οι Κλωναρίδης, Πέτριτς και Ατζαγκούν. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος επέστρεψε στην αποστολή.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος, από τον όποιο οι “πράσινοι” είχαν πολλά παράπονα στην αναμέτρηση με την Ξάνθη για το Κύπελλο.

Αφήστε μια απάντηση