Νικηφόρο πέρασμα από τη Μυτιλήνη για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει βρει ένα αγωνιστικό προφίλ στα τελευταία παιχνίδια με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του. Το “τριφύλλι” πέρασε νικηφόρα και από τη Μυτιλήνη, όπου και αντιμετώπισε την Καλλονή, και ανέβηκε ξανά στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι “πράσινοι” έδειξαν δύο πρόσωπα στον αγώνα, αφού σπατάλησαν γι’ άλλη μία φορά ένα ολόκληρο ημίχρονο, χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, η εικόνα άλλαξε και ο Παναθηναϊκός δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε με ένα πολύ ωραίο γκολ του Καλτσά και με το πρώτο γκολ του Μπουμάλ με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Η εικόνα του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε από νωρίς να πάρει τον έλεγχο του ματς, αλλά παρά την κατοχή της μπάλας, δεν κατάφερε σε πολλές περιπτώσεις να ανησυχήσει την άμυνα της Καλλονής. Η γηπεδούχος κράτησε εύκολα το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά από εκεί και πέρα απείλησε ελάχιστα την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον Παναθηναϊκό, μετά από ωραία ενέργεια και τελείωμα του Καλτσά. Αυτό ανάγκασε την Καλλονή να ανοιχτεί και οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι βρήκαν πολλούς χώρους στη συνέχεια. Οι “πράσινοι” δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, είχαν δύο δοκάρια, αλλά παρόλα αυτά κράτησαν το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι και τα τελευταία λεπτά, όταν ο Μπουμάλ πέτυχε το 0-2 και σφράγισε τη νίκη τους.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού

Ο Αντρέα Στραματσόνι στοίχημα πως έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του, αλλά τόνισε πως οι παίκτες θα πρέπει να συνεχίσουν την καλή δουλειά και να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε λόγο και για τα μεταγραφικά και ανέφερε πως η ομάδα ψάχνει για κάποιον κεντρικό αμυντικό μετά τον τραυματισμό του Σάντσεθ, αλλά προς το παρόν δεν έχει καταλήξει σε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη.

Μεταγραφές – αποχωρήσεις – δανεισμοί

Ο Λούκα Αντέι, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι “πράσινοι” έχουν στην αναμονή τον αμυντικό της Σασουόλο, αφού εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών.

Από εκεί και πέρα, όπως είναι ήδη γνωστό, ο Νίκος Καρέλης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γκενκ, αφού ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Βελγίου. Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται ήδη στο Βέλγιο, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, η οποία θα αποφέρει στον Παναθηναϊκό ένα ποσό κοντά στα 3 εκ. ευρώ.

Τέλος, ο Διαμαντής Χουχούμης φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα, αν τελικά η ομάδα της Ηπείρου συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό.

Αφήστε μια απάντηση