Ξανά στην 3η θέση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Κέρκυρα με αρκετές απουσίες για να αντιμετωπίσει μία ομάδα, η οποία ήταν αδιάφορη βαθμολογικά. Γι’ άλλη μία φορά, όμως, δεν κατάφερε να φύγει νικητής από ακόμη ένα εκτός έδρας ματς, αφού έμεινε στο 1-1 και βρέθηκε ξανά στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου προηγήθηκε στο 22ο λεπτό με γκολ του Νίκου Καρέλλη και στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και στοιχηματίζουμε πως θα μπορούσε να διευρύνει το προβάδισμά της, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν να μένουν από δυνάμεις και έδωσαν αρκετό χώρο στην Κέρκυρα, με αποτέλεσμα να το πληρώσουν. Η ισοφάριση ήρθε τελικά στο 62’ με γκολ του Κοντού από το σημείο του πέναλτι, σε παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Μπούρμπος.

Αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς, στο οποίο ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρνει να φύγει νικητής. Πλέον στην ομάδα αναζητείται ανάκαμψη ενόψει της διαδικασίας των play off, στην οποία οι “πράσινοι” θα θελήσουν να πάρουν την πρώτη θέση, αλλά με τέτοιες επιδόσεις δύσκολα θα τα καταφέρουν.

Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα πως αναλαμβάνει την ευθύνη της απώλειας βαθμών της ομάδας του, αλλά στάθηκε και στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έλεγξε το παιχνίδι και ήταν καλύτερος από την Κέρκυρα στο μεγαλύτερο διάστημα.

Την επόμενη ημέρα του αγώνα υπήρξε δημοσίευμα που ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Αμπέιντ, ώστε ο ποδοσφαιριστής της Νιούκαστλ να επιστρέψει στην ελληνική ομάδα. Η “πράσινη” ΠΑΕ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην αγγλική ομάδα ύψους 300 χιλιάδων ευρώ, αλλά η Νιούκαστλ επιφυλάχτηκε να απαντήσει μετά το τέλος της φετινής Premier League.

Από τα υπόλοιπα μεταγραφικά νέα της ομάδας ξεχωρίζει η είδηση πως ο Λεωνίδας Βόκολος βρίσκεται στη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα στην Αργεντινή, με στόχο να παρακολουθήσει μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την συμφωνία του με την Puma, η οποία θα αποτελεί τον προμηθευτή αθλητικού υλικού της ομάδας. Η ομάδα, λοιπόν, αφήνει την Adidas μετά από πολλά χρόνια και ξεκινάει τη συνεργασία της με νέο πάροχο, ο οποίος θα τη συνοδεύει για τα επόμενα τρία χρόνια.

Όσον αφορά τα διοικητικά τώρα, ο Ιωάννης Ηρειώτης αποτελεί παρελθόν από το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ. Ο κύριος Ηρειώτης κατέθεσε την παραίτηση του, την οποία έκανε δεκτή η ΠΑΕ, ευχαριστώντας τον παράλληλα για την προσφορά του στον Σύλλογο.

Ο Ιωάννης Ηρειώτης είναι συνήγορος του Γιώργου Σπανού, ο οποίος είναι πρόεδρος στον Ατρόμητο. Ο Γιώργος Σπανός βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Τεχνικό Διευθυντή του παναθηναϊκού, Τάκη Φύσσα, και αυτό δείχνει να έπαιξε σημαντικό ρόλο για την απόφαση της ΠΑΕ.

Αφήστε μια απάντηση