Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στο Κορωπί

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Κορωπί. Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν ξεκίνησε στο “Γεώργιος Καλαφάτης” με μοναδικό απόντα τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα της Σουηδίας στο Euro 2016 και βρίσκεται σε άδεια.

Η προπονήσεις του Παναθηναϊκού θα συνεχιστούν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, μέχρις ότου γίνει η αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αναμένεται η συμφωνία με Ιβάνοφ

Ο Ιβάν Ιβάνοφ βρέθηκε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου, πέρασε και από ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βγήκαν καθαρές.

Ο Βούλγαρος αμυντικός, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να ανακοινωθεί από ώρα σε ώρα, αφού το μόνο που απομένει είναι τα αποτελέσματα κάποιων επιπλέον εξετάσεων.

Αν όλα πάνε καλά, τότε ο Ιβάνοφ θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια.

Δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Δώνης

Ο Χρήστος Δώνης δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι και από τον Παναθηναϊκό πήραν την απόφαση να δώσουν δανεικό τον παίκτη για να πάρει παιχνίδια. Προορισμός του νεαρού μέσου θα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού η ομάδα της Ηπείρου ήρθε σε συμφωνία με το “Τριφύλλι” και όπως όλα δείχνουν θα κάνει δικό της τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού.

Έρχεται και ο Γουακάσο

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο αναμένεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τις συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα, το οποίο μάλιστα τονίζει πως το “Τριφύλλι” έχει συμφωνήσει με τη Ρούμπιν Καζάν, στην οποία και ανήκει ο παίκτης και όλα δείχνουν πως ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει στην ελληνική ομάδα, αν φυσικά βγουν καθαρές οι εξετάσεις του.

Συμφωνία ανανέωσης για τον Ζέκα

Ο Κάρλος Ζέκα αποτελεί τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, αλλά και έναν παίκτη που αποδεικνύει συνεχώς πως είναι πολύτιμος στο “πράσινο” ρόστερ. Το συμβόλαιό του αναμένεται να ανανεωθεί μόλις η ομάδα επιστρέψει από την προετοιμασία και να επεκταθεί μέχρι και το 2019.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών ολοκληρώθηκαν και επίσημα και αμφότερες συμφώνησαν να συνεχιστεί η συνεργασίας τους. Το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές.

Αφήστε μια απάντηση