Ξεκίνησαν προπονήσεις Λέτο και Κλωναρίδης

Οι Σεμπάστιαν Λέτο και Βίκτορας Κλωναρίδης επέστρεψαν στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης της ομάδας και πλέον ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να τους υπολογίζει για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Από την άλλη, ο Ράσμους Τελάντερ ένιωσε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και η μαγνητική θα δείξει το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη.

Αυτή την αγωνιστική της Super League ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα και οι “Πράσινοι” θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Το “Τριφύλλι” προέρχεται από δύο σερί νίκες με το ίδιο σκορ (σ.σ. 4-0), μία για το Κύπελλο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και μία για το πρωτάθλημα απέναντι στον Παναιτωλικό. Το συγκεκριμένο ματς με την ομάδα της Αρκαδίας, όμως, θα είναι διαφορετικό και στοίχημα πως  οι γηπεδούχοι θα θελήσουν να πάρουν εκδίκηση για τη βαριά ήττα τους στο Κύπελλο. Ο Αστέρας μπορεί να μην έχει νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά παραδοσιακά αποτελεί δύσκολο αντίπαλο για τους “Πράσινους”. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να φύγει νικητής από τη συγκεκριμένη έδρα μόλις τέσσερις φορές σε έντεκα ματς.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017, στις 19:30 και είναι φυσικά για την 21η αγωνιστική της Super League. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την ερχόμενη Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει ουσιαστικά κλειδώσει την πρόκριση, αφού στο πρώτο παιχνίδι επικράτησε με 4-0.

“Ντόπες” Ουζουνίδη σε Ρέις

Ο Νούνο Ρέις τραυματίστηκε στο κεφάλι στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Πορτογάλος ήταν απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη, αφού είχε αρχίσει σιγά σιγά να κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Παρόλα αυτά, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού φέρεται να είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση μαζί του για να του τονώσει την ψυχολογία. Ο Έλληνας τεχνικός – όπως αναφέρει αθλητική εφημερίδα – επεσήμανε στον Ρέις πως πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και πως θα του δοθούν και άλλες ευκαιρίες για να αποδείξει την αξία του.

Αφήστε μια απάντηση