Ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα για πιθανούς μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, αφού η ομάδα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό έμεινε στο -7 από την κορυφή και πλέον η καρέκλα του Αντρέα Στραματσόνι αρχίζει να… τρέμει! Ο Ιταλός τεχνικός είναι υπό πίεση και η στήριξη του κόσμου προς το πρόσωπό του στοίχημα πως τελειώνει. Ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος έχει δείξει πως στηρίζει τους προπονητές της ομάδας, έπραξε τον ίδιο και με τον Ιταλό, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί αν η ομάδα δεν αλλάξει άμεσα εικόνα.

Αυτές τις ημέρες ο Παναθηναϊκός δεν έχει επίσημες υποχρεώσεις, καθώς διεξάγονται αγώνες των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Παρόλα αυτά, οι υπεύθυνοι της ομάδας συνεχίζουν το έργο τους και ήδη έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση για παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ένα από τα ονόματα που φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός είναι και αυτό του Βραζιλιάνου μέσου, Φελίπε Μέλο. Ο τελευταίος ανήκει στην Ίντερ και έχει αγωνιστεί ελάχιστα τη φετινή σεζόν, αλλά η ομάδα του άλλαξε προπονητή και όλοι αναμένουν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση παραμονής του στο Μιλάνο.

Στον Παναθηναϊκό φέρονται να προσπαθούν να πείσουν τον παίκτη να έρθει στην Ελλάδα, αλλά κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι, αφού ο ίδιος έχει παχυλό συμβόλαιο και έχει πρόταση και από ομάδα της πατρίδας του.

Φυσικά, για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου υπάρχει ακόμη μεγάλο χρονικό διάστημα και τα ονόματα που θα πέσουν στον τραπέζι θα είναι πολλά.

Οδεύει για δανεικός Μπουμάλ

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ ταλαιπωρείται από τραυματισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα και παρότι η αποθεραπεία του είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί, δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Καμερουνέζος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού στην περσινή περίοδο και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιταλού προπονητή, αλλά φέτος το ρόστερ έχει μεγαλώσει πολύ και ο ίδιος αναμένεται να δοθεί δανεικός. Σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις αυτό αναμένεται να γίνει από τον ερχόμενο Γενάρη, αλλά σίγουρα μπορεί να αλλάξει το κλίμα, ειδικά αν υπάρξει και αλλαγή προπονητή στην ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση