Ξεκίνησαν τα εργομετρικά στον Παναθηναϊκό

Η καλοκαιρινή προετοιμασία ξεκινάει στον Παναθηναϊκό. Οι καλοκαιρινές διακοπές των ποδοσφαιριστών της ομάδας αρχίζουν σιγά-σιγά να ολοκληρώνονται και αφού πήραν τις απαραίτητες ανάσες και καθάρισαν το μυαλό τους, το Κορωπί ανοίγει ξανά τις πύλες του και τους περιμένει.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Οι πρώτοι έδωσαν κανονικά το παρών στο Κορωπί προκειμένου να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Οι ιατρικές πραγματοποιήθηκαν στο “Γεώργιος Καλαφάτης”, ενώ οι εργομετρικές στον “Φιλοκτήτη” της Παιανίας.

Οι δεύτεροι θα επιστρέψουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές το ερχόμενο διάστημα, αφού εξασφάλισαν από τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη, επιπλέον μέρες άδειας.

Στο πρώτο γκρουπ συγκαταλέγονται οι Κότσαρης, Εμμανουηλίδης, Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος, Αποστολάκης, Μαυρομάτης, Ζαγαρίτης, Χατζηθεοδωρίδης, Βέργος, Χριστογεώργος, Σκεντεράι, Σερπέζης, Δώνης, Βαγιαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Διούδης, Τζαβίδας, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Θεοχάρης και Μπουζούκης.

Στο δεύτερο βρίσκονται οι Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Καμπετσής και Μακέντα. Οι Γιόχανσον, Καμπετσής, Μακέντα και Γιόχανσον αναμένεται να περάσουν τα καθιερωμένα τεστ το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, ενώ ο Κουρμπέλης θα επιστρέψει από την άδειά του στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Από εκεί και πέρα, ορισμένοι παίκτες που δεν βρίσκονται στα αγωνιστικά πλάνα του κυρίου Δώνη ενόψει της νέας χρονιάς, θα συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας και θα περάσουν τα τεστ εν ευθέτω χρόνω. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Μουνιέ, Αγγελόπουλος, Σιφναίος, Αρμενάκας, Χαντζάρας, Τριανταφυλλόπουλος, Παντελάκης, Στάικος, Δημητρούλας, Οικονόμου, Τσανδάρης και Άλτμαν.

Από την άλλη το ατομικό τους πρόγραμμα εξακολουθούν να πραγματοποιούν οι Ξενόπουλος και Σέχου.

Αφήστε μια απάντηση