Ξεκαθαρίζει του Ρόντγουελ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του. Το “Τριφύλλι” αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου και ενός επιθετικού, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθεί και με κεντρικό αμυντικό.

Για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, το όνομα που παίζει δυνατά το τελευταίο διάστημα και αποτελεί τον διακαή πόθο τόσο του προπονητή της ομάδας, Γιώργου Δώνη, όσο και του τεχνικού διευθυντή, Νίκου Νταμπίζα, είναι αυτό του Τζακ Ρόντγουελ.

Οι “Πράσινοι” εδώ και αρκετό καιρό βρίσκονται σε συνεχής διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν οι τελικές συζητήσεις.

Εφόσον ο Άγγλος αμυντικός μέσος πει το πολυπόθητο “ναι” και δώσει τα χέρια με την ελληνική ομάδα, τότε ο Παναθηναϊκός δεν θα κινηθεί για την απόκτηση στόπερ μιας και ο Ρόντγουελ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στην εν λόγω θέση.

Ο 28χρονος Άγγλος δείχνει να είναι απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην πατρίδα μας και να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟ, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει ακόμα σε ότι έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος.

Η απόσταση μεταξύ τους παραμένει και το “Τριφύλλι” στοιχηματίζουμε πως κάνει ότι περνάει από το χέρι του, και κυρίως από την τσέπη του, ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα και να δώσει τα χέρια με τον έμπειρο χαφ.

Επιπλέον στα θετικά για τον Παναθηναϊκό αποτελεί το γεγονός ότι οι μεταγραφές στην Αγγλία ολοκληρώθηκαν και ο Ρόντγουελ έχει στα χέρια του μέχρι στιγμής μόνο την πρόταση της ελληνικής ομάδας. Ως γνωστόν, ο ίδιος δεν υπολογίζεται από την ομάδα του, την Σάντερλαντ, η οποία αναζητεί φόρμουλα ώστε να τον αποδεσμεύσει.

Το ερχόμενο διάστημα, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής θα πάρει την τελική του απόφαση και στους “Πράσινους” επικρατεί η αισιοδοξία ότι θα την αποδεχθεί και θα πει το ναι.

Από εκεί και πέρα στα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα, η διοίκηση δεν βιάζεται και εξετάζει αρκετές περιπτώσεις επιθετικών προκειμένου να βρει την καλύτερη. Μάλιστα η έλευση του φορ δεν αποκλείεται να πάρει σάρκα και οστά στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Τέλος, ο Ατρόμητος φέρεται πως ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Νίκου Βέργου. Ο νεαρός φορ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του κυρίου Δώνη ενόψει της νέας χρονιάς και αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια. Ο Ατρόμητος είναι μία από τις ομάδες που κοιτάν την περίπτωσή του και άμεσα θα καταθέσει επίσημη πρόταση.

Αφήστε μια απάντηση