Ξεμούδιασμα με δεκάρα!

Μία ανάσα πριν το πολυπόθητο “ναι” εξακολουθεί να βρίσκεται η ομάδα του Παναθηναϊκού, η οποία αναμένει εδώ και αρκετό καιρό από τον Σέρχιο Σάντσεθ. Βάσει πρόσφατων δημοσιευμάτων ο 29χρονος στόπερ διστάζει να συνάψει την εν λόγω συμφωνία, εξαιτίας των τελευταίων εξελίξεων στην Ελλάδα. Για το λόγο αυτό, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Λεωνίδας Βόκολος και ο Τάκης Φύσσας, είχαν επισκεφτεί την Ισπανία, προκειμένου να έρθουν σε άμεση επικοινωνία με τον Ισπανό παίχτη, διώχνοντάς του τους όποιους φόβους και ενδοιασμούς. Οι πιθανότητες να πειστεί ο πρώην άσος της Μάλαγα είναι ιδιαίτερα αυξημένες, δεδομένου ότι ο Βόκολος του έδειξε πόσο απαραίτητος και ταυτόχρονα σημαντικός είναι για το φετινό προγραμματισμό του συλλόγου, αλλά ακόμη και τώρα ο παίκτης δεν έχει πει το πολυπόθητο “ναι”.

Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχει και ο Νάνο, προκειμένου να καμφθούν οι όποιες αμφιβολίες και να συμφωνήσει ο συμπατριώτης του να έρθει στην Ελλάδα. Ο Ισπανός μπακ του τριφυλλιού» διατηρεί καθημερινή επικοινωνία μαζί του και όπως ανέφερε, ο Σάντσεθ επιθυμεί να παίξει στον Παναθηναϊκό, έχοντας πειστεί από το ποδοσφαιρικό πλάνο, καθώς επίσης και από τον ηγετικό ρόλο που θα έχει, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο θετικά στην άμυνα της ελληνικής ομάδας. Οι όποιοι δισταγμοί του Ισπανού παίχτη προκύπτουν από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα, τους οποίους προσπαθεί να καταπολεμήσει και ο Νάνο, πείθοντάς τον ότι δεν έχουν επηρεάσει καθόλου την κατάσταση του Παναθηναϊκού.

Ο σύλλογος του Παναθηναϊκού παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση και ενός νέου παίχτη που ακούει στο όνομα Μάριο Μαλόκα. Αντίστοιχο ενδιαφέρον για τον εν λόγω παίχτη εκφράζει και ο ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται στη Χάιντουκ από το 2007 και με την οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαμάχη, ενδέχεται είτε να παραχωρηθεί με μεταγραφή (που είναι και το πιο πιθανό), είτε να μείνει ελεύθερος. Το τελευταίο σενάριο διαφαίνεται από συζητήσεις περί λύσης της συνεργασίας του με τη συγκεκριμένη ομάδα.

Την περασμένη Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015, η ομάδα του Παναθηναϊκού πέταξε για την Ολλανδία και το απόγευμα της επομένης έγινε η πρώτη προπόνηση της ομάδας, θέτοντας τις βάσεις για τη νέα σεζόν. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Μίκαελ Εσιέν ενώ ο Λουκ Στιλ ακολούθησε το δικό του ατομικό πρόγραμμα. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί η αξιόλογη συμβολή του προπονητή Γιούσεφ Φος στην εκγύμναση των παιχτών. Ο ίδιος, μάλιστα ανέλαβε αυτό το καλοκαίρι την εκγύμναση του Εσιέν, έτσι ώστε να είναι έτοιμος ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχει, μάλιστα η πιθανότητα να αγωνιστεί και στο τελευταίο φιλικό με τον Άγιαξ.

Από την άλλη, την Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015, διεξήχθη στην Ολλανδία με απόλυτη επιτυχία το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Άρνεμ. Το ματς παρακολούθησαν από κοντά περίπου 50 φίλαθλοι του πράσινου τριφυλλιού που ήρθαν από την Ελλάδα για να θαυμάσουν την ομάδα τους. Ο Γιάννης Αναστασίου χρησιμοποίησε στο φιλικό 22 ποδοσφαιριστές, αφού ήθελε να δει την αγωνιστική τους κατάσταση. Το τελικό σκορ στο συγκεκριμένο ματς ήταν 10-0 υπέρ του Παναθηναϊκού, αλλά αυτό το αποτέλεσμα στοίχημα πως δεν μπορεί να δώσει σαφή συμπεράσματα, αφού η δυναμικότητα του αντιπάλου ήταν πολύ μικρή (πρόκειται για ερασιτεχνική ομάδα).

Αφήστε μια απάντηση