Οδυνηρός αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, έχοντας στις τσέπες του το υπέρ του 2-0 από το πρώτο ματς. Οι “Πράσινοι”, όχι μόνο δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν το προβάδισμά τους, αλλά γνώρισαν βαριά ήττα και έναν οδυνηρό αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας.

Το “Τριφύλλι” έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ πήγε προηγούμενος στα αποδυτήρια και στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε άλλα τρία τέρματα και πήρε μία πανηγυρική πρόκριση.

Ο Βίκτορας Κλωναρίδης μπορεί να χαρακτηριστεί μοιραίος παίκτης για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, καθώς στο πρώτο ημίχρονο απώλεσε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Συν τοις άλλοις, οι “Πράσινοι” εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη διαιτησία του Κύζα, αφού θεωρούν πως ο διαιτητής της αναμέτρησης έκανε λάθος σε πολλές περιπτώσεις και επηρέασε την έκβαση του αγώνα.

Τις ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός και το γκολ ο ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε εξαιρετικά το πρώτο ημίχρονο και έκλεισε τον ΠΑΟΚ στο μισό γήπεδο. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι είχαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά.

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς. Συγκεκριμένα, ο Πρίγιοβιτς κέρδισε φάουλ από τον Μολέδο και ο Πέλκας νίκησε τον Βλαχοδήμο, γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς άλλος γκολ, με τον ΠΑΟΚ να έχει ως κορυφαίο τον Γλύκο και τον Παναθηναϊκό ως μοιραίο τον Κλωναρίδη.

Διασύρθηκε στο δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ μπήκε φουριόζος και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα στο 48ο λεπτό. Σε εκείνη τη φάση ο Λέο Μάτος βρέθηκε μόνος του στην περιοχή του Παναθηναϊκού και με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Από εκεί και έπειτα ο ρυθμός έπεσε και οι φάσεις ήταν λιγοστές. Όμως, στο 72ο λεπτό ο Χουλτ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο ΠΑΟΚ είχε στη διάθεσή του περισσότερα από 20 λεπτά για να κάνει την ολική ανατροπή.

Ο “Δικέφαλος” έκανε το 3-0 στο 73΄ με τον Σακχόφ, ενώ στο 83΄ ο Πρίγιοβιτς έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Το τελικό 4-0 βρήκε τον ΠΑΟΚ θριαμβευτή και του χάρισε την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Αφήστε μια απάντηση