Οι δηλώσεις Στραματσόνι για το ντέρμπι και η συνάντηση με τους οπαδούς

Αντρέα Στραματσόνι: “Μας σκότωσαν τα στημένα”!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, στην οποία η ομάδα του ηττήθηκε με 3-0, ο Αντρέα Στραματσόνι ανέφερε πως ήταν πολύ εκνευρισμένος και πως οι στημένες φάσεις ήταν αυτές που… σκότωσαν την ομάδα του. Ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε πολύ στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δέχτηκε δύο γκολ με κεφαλιές από στημένες φάσεις και τόνισε πως αυτό δεν είχε ξανασυμβεί όσο καιρό βρίσκεται ο ίδιος στην ομάδα.

Για το γεγονός αυτό ο Ιταλός τόνισε πως η μεγαλύτερη ευθύνη για τα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του ανήκει στον ίδιο, αφού αυτός είναι που θα πρέπει να δίνει τις εντολές για τις τοποθετήσεις των ποδοσφαιριστών και για τα μαρκαρίσματα στις στημένες φάσεις.

Στη συνέχεια ανέφερε πως δεν πρόκειται να ψάξει για δικαιολογίες γι’ αυτή την ήττα και τόνισε πως η ομάδα που έχει δημιουργηθεί είναι καλή και πως απλώς υπάρχουν ορισμένα προβλήματα το τελευταίο διάστημα.

Στις δηλώσεις του ο Αντρέα Στραματσόνι ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας εκ μέρους του ιδίου και των παικτών του, λέγοντας όμως πως οι τελευταίοι προσπάθησαν πολύ για τη νίκη.

Στο Κορωπί οι οπαδοί!

Αναχωρώντας από το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” το πούλμαν του Παναθηναϊκού σταμάτησε και οι περισσότεροι παίκτες κατέβηκαν και συνέχισαν το δρόμο τους με ταξί, αφού είχαν ενημερωθεί πως οπαδοί της ομάδας είχαν συγκεντρωθεί στο προπονητικό κέντρο και τους περίμεναν. Αυτοί που τελικά συνέχισαν το δρόμο τους ήταν οι Μπεργκ, Λέτο, Ζέκα και ο Αντρέα Στραματσόνι με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Μόλις οι παραπάνω έφτασαν στο προπονητικό κέντρο οι οπαδοί τους φώναξαν πως με την ήττα και την απόδοσή τους ξεφτίλισαν την ομάδα, ενώ υπήρξαν και ορισμένοι που κινήθηκαν απειλητικά απέναντί τους. Πάντως, η κατάσταση δεν ξέφυγε, αφού επικράτησε η λογική από τους πιο ψύχραιμους.

Στις κουβέντες που ειπώθηκαν ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε και σε κάποια στιγμή ανέφερε πως αν οι οπαδοί δεν τον θέλουν, τότε μπορεί να φύγει από την ομάδα και να αναλάβει κάποιος άλλος τις τύχες της.

Εν κατακλείδι, οι οπαδοί της ομάδας ζήτησαν από τον Γιάννη Αλαφούζο να διώξει τον Αντρέα Στραματσόνι και να συνετίσει κάποιους παίκτες, οι οποίοι ξενυχτούν και δεν αποδίδουν καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Διακοπή στις επίσημες υποχρεώσεις

Τις επόμενες ημέρες υπάρχει διακοπή για τη Super League και για τις υπόλοιπες διοργανώσεις και στον Παναθηναϊκό πλέον καλούνται να ανακτήσουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Με την επανέναρξη της ελληνικής λίγκας οι “Πράσινοι” θα υποδεχτούν την ΑΕΚ στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Αφήστε μια απάντηση