Οριακά ο Κουρμπέλης στον Παναθηναϊκό

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League, λόγω των διεθνών αναμετρήσεων, οι ομάδες ρίχνονται ξανά στη μάχη. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το ματς μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσει στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Το “Τριφύλλι” προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 1-1. Παρά το γεγονός ότι οι “Πράσινοι” είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μακέντα κατάφεραν να περάσουν αλώβητοι από την Τρίπολη. Έτσι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πανιώνιος την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας του Άρη με σκορ 1-0. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς.

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο 24χρονος άσος τραυματίστηκε στο προτελευταίο εντός έδρας ματς της Εθνικής με αντίπαλο την Ουγγαρία και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Έλληνας μέσος έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να ξεπεράσει το αιμάτωμα που αντιμετωπίζει και θα δοκιμάσει σήμερα Παρασκευή να ανεβάσει ρυθμούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Πάντως σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ίδιος θα μείνει εκτός αποστολής καθώς ο κύριος Δώνης θέλει να τον προφυλάξει και να τον έχει έτοιμο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένος για το επόμενο σαββατοκύριακο.

Από εκεί και πέρα το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μουνιέ, Άλτμαν και Στάικος. Οι τρεις παίκτες δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι του Σαββάτου. Από την άλλη, οι Κάτσε και Δώνης ανέβασαν στροφές και πήραν μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης. Αμφότεροι θα δώσουν κανονικά το “παρών” στην αποστολή.

Στα της προπόνησης το πρόγραμμα περιελάβανε κυρίως ασκήσεις που αφορούσαν την τακτική και την κατοχή της μπάλας.

Διαιτητής του ματς με τον Πανιώνιο θα είναι ο κύριος Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από το σύνδεσμο Αρκαδίας. Ο ίδιος θα έχει βοηθούς τους Πετρόπουλο και Τριανταφύλλου, οι οποίοι είναι και αυτοί από το σύνδεσμο Αρκαδίας.

Αφήστε μια απάντηση