Ούτε τώρα ο Παναθηναϊκός

Σε άλλο ένα ματς ο Παναθηναϊκός ήταν κακός και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Οι “Πράσινοι” ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Πανιώνιο και περισσότερο… έκλεψαν το βαθμό από τον αντίπαλό τους πάρα σκόνταψαν οι ίδιοι.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι θα στοιχηματίζαμε πως ήταν ήταν άφαντοι και δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Πανιώνιο, ο οποίος προσπαθούσε να χτυπήσει τον αντίπαλό του στις αντεπιθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν να αλλάξουν περισσότερες από δύο πάσες και προσπάθησαν με μακρινά σουτ να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος. Ο Πανιώνιος, από την άλλη, είχε ορισμένες καλές ευκαιρίες, τις οποίες όμως απώλεσαν οι παίκτες του.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ και στην επανάληψη ο Πανιώνιος πέτυχε ό,τι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος. Μετά απά κάθετη πάσα του Μασούντ στο 72ο λεπτό, ο Ανσαριφάρντ πέρασε και τον Βλαχοδήμο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι τα είχαν χαμένα και ο “Ιστορικός” έχασε και άλλες ευκαιρίες για διπλασιάσει τα τέρματά του.

Στο 77’ ο Βιγιαφάνιες έχασε μία σπουδαία ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα, ενώ στα αμέσως επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Βλαχοδήμο να λέει “όχι” και στον Ν’ Γκονγκ και στον Μπεν.

Τελικά οι “Πράσινοι” κατάφεραν να σώσουν τον βαθμό στις καθυστερήσεις του αγώνα. Μετά από μπαλιά του Μέστο, ο Βιγιαφάνιες έκανε άψογο κοντρόλ, μπήκε στην περιοχή και με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Γιαννιώτη. Το 1-1 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή του αγώνα και ο Παναθηναϊκός απώλεσε την ευκαιρία να πλησιάσει τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία, αφού ο τελευταίος είχε φέρει ισοπαλία με την Κέρκυρα λίγες ώρες πριν.

Αντρέα Στραματσόνι: “Αντιδράσαμε στο τέλος”

Ο Παναθηναϊκός πάει από γκέλα σε γκέλα και οι εμφανίσεις του δεν πείθουν πλέον ούτε και τους πιο φανατικούς του φίλους. Η ομάδα συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος μακριά από το γήπεδό της έχει κερδίσει μόλις μία φορά.

Ο Αντρέα Στραματσόνι στις δηλώσεις του ανέφερε πως στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του δεν έπαιξε καλά, αλλά χαρακτήρισε θετικό το γεγονός πως οι παίκτες του κατάφεραν να αντιδράσουν και να ισοφαρίσουν, κάτι που έκαναν για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Στην Κρήτη για το Κύπελλο

Ο επόμενος αγώνας του Παναθηναϊκού είναι την ερχόμενη Τετάρτη με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην Κρήτη για το Κύπελλο και αν οι “Πράσινοι” δεν πάρουν τη νίκη, τότε είναι πολύ πιθανό να αποκλειστούν και από αυτή τη διοργάνωση.

Αφήστε μια απάντηση