Ο Αστέρας Τρίπολης αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο

Ο Παναθηναϊκός έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού στο πρώτο ματς οι “Πράσινοι” επικράτησαν του Κισσαμικού με 3-0. Αν όλα εξελιχθούν ομαλά, τότε η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Αστέρα Τρίπολης στη φάση των “8” της διοργάνωσης.

Η κλήρωση που έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής, δεν ανέδειξε κάποιο ντέρμπι και στοιχηματίζουμε πως αν ο Παναθηναϊκός παρουσιαστεί σοβαρός, θα φτάσει τουλάχιστον μέχρι και την ημιτελική φάση της διοργάνωσης και θα διεκδικήσει με καλές πιθανότητες το τρόπαιο.

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Γιάνγκερ Ερέρα

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα των τελευταίων ωρών, ο Παναθηναϊκός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του νεαρού μέσου από τη Βενεζουέλα, Γιάνγκερ Ερέρα. Η ελληνική ομάδα φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη, σύμφωνα με μία ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενός δημοσιογράφου από την χώρα της Αμερικής. Πάντως, από την πλευρά του “Τριφυλλιού” δεν έχει διαρρεύσει τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα.

Εκτός και ο Κουρμπέλης για το ματς με τον Λεβαδειακό

Τα προβλήματα απουσιών συνεχίζονται για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δυσκολεύεται να παρατάξει την ομάδα του με ένα ορθολογικό σχήμα. Στο ματς με τον Λεβαδειακό ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση και θα μείνει εκτός αποστολής. Αξίζει να σημειωθεί πως από την ομάδα απουσιάζουν οι διεθνείς για το Κόπα Άφρικα, ενώ τραυματίες είναι και οι Λέτο και Χουλτ που αποχώρησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κέρκυρα.

Ο αγώνας με τον Λεβαδειακό θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης” την ερχόμενη Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017, στις 15:00. Οι “Πράσινοι” θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους, αφού μακριά από αυτή οι επιδόσεις τους είναι κακές.

Η διάθεση των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο ματς συνεχίζεται και οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να τα προμηθευτούν και από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Αφήστε μια απάντηση