Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε Μουνιέ και Χίλιεμαρκ

Σε δύο σημαντικές προσθήκες προχώρησε ο Παναθηναϊκός, λίγο πριν το πέρας της διάρκειας της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Οι “Πράσινοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αντονί Μουνιέ για 3 χρόνια και του Όσκαρ Χίλιεμαρκ για ένα χρόνο ως δανεικό από την Τζένοα.

Ο Αντονί Μουνιέ αποκτήθηκε ως ελεύθερος και υπέγραψε στον Παναθηναϊκό για 3 χρόνια. Ο ίδιος πήρε τη φανέλα με τον αριθμό “10”, η οποία είχε μείνει… ορφανή, μετά την πώληση του Ζέκα στην Κοπεγχάγη.

Ο Μουνιέ είναι 30 ετών, αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και αποτελεί προσωπική επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη. Οι “Πράσινοι” στοίχημα πως ποντάρουν πολλά στις δυνατότητές του και ευελπιστούν να τους δώσει σημαντικές λύσεις στην επίθεση.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Γάλλο εξτρέμ:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Αντονί Μουνιέ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 3 ετών, αποτελώντας την 11η φετινή μεταγραφή του “Τριφυλλιού””.

Μετά τον Μουνιέ, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και την απόκτηση του Όσκαρ Χίλιεμαρκ με τη μορφή δανεισμού από την Τζένοα. Ο Σουηδός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και σε αυτό υπάρχει και οψιόν αγοράς, την οποία μπορεί να ενεργοποιήσει ο Παναθηναϊκός το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 25χρονος Σουηδός μέσος είναι Διεθνής με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του και κλήθηκε στην αποστολή αμέσως μετά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Χίλιεμαρκ:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από την ιταλική Τζένοα του Όσκαρ Χίλιεμαρκ. Ο διεθνής με την Εθνική Σουηδίας μέσος θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας μας για τη σεζόν 2017-18”.

Με τις μεταγραφές των Μουνιέ και Χίλιεμαρκ, ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε το ρόστερ της φετινής περιόδου μέχρι και τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Αφήστε μια απάντηση