Ο Παναθηναϊκός μαζεύει τα… κομμάτια του για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ

Μετά την ήττα – αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, θα στοιχηματίζαμε πως το κλίμα στον Παναθηναϊκό δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Η ψυχολογία των παικτών βρίσκεται στα τάρταρα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθεί να τονώσει τους παίκτες για να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Την ερχόμενη Κυριακή, 30 Απριλίου 2017, στις 19:00, οι “Πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας”. Αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να χάσει βαθμούς για να προσπαθήσει να κερδίσει έδαφος στην ειδική βαθμολογία των play offs.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα απουσιών για το συγκεκριμένο ματς και σίγουρα το έργο του είναι πολύ δύσκολο για να παρουσιάσει μία καλή και γεμάτη ενδεκάδα.

Από το παιχνίδι με την ΑΕΛ θα απουσιάσουν σίγουρα οι Εμποκού, Ρόμπιν Λουντ και Ροντρίγκο Μολέδο, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους. Επιπλέον, τιμωρημένος είναι και ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς.

Συν τοις άλλοις, εκτός αποστολής θα είναι και οι τραυματίες Ζέκα και Τελάντερ, οι οποίοι συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα και την αποθεραπεία τους.

Τέλος, αμφίβολος για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ είναι και ο Κουλιμπαλί, ο οποίος υπέστη κάκωση στο γόνατο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Για τον δεξιό μπακ της ομάδας η συμμετοχή θα αποφασιστεί στην τελευταία προπόνηση.

Απάντηση από τον Παναθηναϊκό στην… απάντηση της ΕΠΟ

Ο Παναθηναϊκός είχε στείλει επιστολή στον Σταύρο Τριτσώνη με αφορμή τον ορισμό του διαιτητή Γιώργου Κύζα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και η ΕΠΟ την επέστρεψε πίσω χαρακτηρίζοντάς την, απαράδεκτη.

Μετά τη διεξαγωγή του αγώνα και τα δικαιολογημένα παράπονα των “Πράσινων” για τη διαιτησία του Κύζα, ο Παναθηναϊκός απάντησε στην ΕΠΟ με μία λυτή ανακοίνωση, στην οποία αναφέροντας τα εξής:

“Όποιος έχει μάτια είδε και νου κατάλαβε. Ντροπή σας!”.

Διαβάστε τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ

Αφήστε μια απάντηση