Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη “Λεωφόρο” για το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας

Μέσα σε διάστημα λίγων ημερών Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν ξανά τα… ξίφη τους, αυτή τη φορά όμως για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο αγώνας θα λάβει χώρα στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης” την Τετάρτη, 12 Απριλίου, στις 19:00.

Το “Τριφύλλι” αγωνίστηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του και γνώρισε βαριά ήττα με 3-0. Σε αυτό το ματς, όμως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα παρατάξει τη βασική ενδεκάδα της ομάδας και οι “Πράσινοι” θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα καθαρό σκορ για να έχουν προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν έχει σοβαρά προβλήματα απουσιών, αφού όλοι οι βασικοί είναι σε ετοιμότητα και θα προσφέρουν κανονικά τις υπηρεσίες τους. Έτσι, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να ξεκινήσουν οι Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Κλωναρίδης, Βιγιαφάνιες, Εμποκού και Μπεργκ.

Μοναδικός αμφίβολος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ο Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος είναι τραυματίας. Όσον αφορά την πορεία αποθεραπείας του, αυτή βαίνει καλώς, αλλά ο Φιλανδός χαφ είναι πολύ δύσκολο να προλάβει να δώσει το “παρών” στο πρώτο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Έτσι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να έχει μία λύση λιγότερη για το χώρο της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Αποχωρούν από τον Παναθηναϊκό οι Χουχούμης και Μέστο

Η πορεία του Διαμαντή Χουχούμη στον Παναθηναϊκό στοίχημα πως δεν ήταν η ανάλογη και όπως φαίνεται το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί. Ο νεαρός αριστερός μπακ πήρε πολλές ευκαιρίες από τους προπονητές της ομάδας, αλλά όλο αυτό το διάστημα δεν έδειξε σημάδια βελτίωσης. Η εικόνα, δε, που παρουσίασε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (ήττα με 3-0 για τον Παναθηναϊκό), όπου και αγωνίστηκε βασικός,  ήταν αποκαρδιωτική και πλέον μετράει αντίστροφα.

Από την άλλη, το καλοκαίρι λήγει και το συμβόλαιο του Τζιαντομένικο Μέστο το οποίο επίσης δεν θα ανανεωθεί. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τις ικανότητες του Ιταλού δεξιού μπακ και είναι σχεδόν απίθανο να τον κρατήσει στην ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση