Ο τραυματισμός του Μπεργκ προβληματίζει τον Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου προσπαθεί να προετοιμάσει την ομάδα του για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα που ακολουθεί. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, όμως, έχει άλλον έναν πονοκέφαλο στο ενεργητικό του, αφού ο Μάρκους Μπεργκ τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Εθνικής Σουηδίας με το Λιχτενστάιν και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον δέκα ημέρες. Ο Σουηδός σταρ θα απουσιάσει σίγουρα από το παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΠΑΣ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αλλά το πιθανότερο είναι να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η απουσία του Μπεργκ το πιθανότερο είναι να φέρει στην αρχική ενδεκάδα τον Μλάντεν Πέτριτς μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Κροάτης φέτος έχει αγωνιστεί ελάχιστα, ενώ ποτέ δε βρέθηκε στη φυσική του θέση, δηλαδή στην κορυφή της επίθεσης. Το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει βασικός με τον ΠΑΣ, αλλά στοίχημα πως όλα θα κριθούν στις επόμενες προπονήσεις της ομάδας.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνει γνωστή και η κατάσταση του Μικαέλ Εσιέν και αν ο Γκανέζος μέσος θα είναι στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι πρωταθλήματος που θα γίνει την επόμενη Δευτέρα, 19/10/2015. Στην ομάδα συνεχίζουν να κάνουν υπομονή με την κατάσταση του παίκτη, αλλά πλέον τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν. Ο Εσιέν έχει βγάλει κανονικά το πρόγραμμα εκγύμνασης, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα φτάσει στα απαραίτητα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό και το ποσό με το οποίο αμείβεται ο παίκτης από τον Παναθηναϊκό. Οι αρχικές ειδήσεις είχαν κάνει λόγο για ένα ποσό κοντά στο 1,2 εκ ευρώ, αλλά το συμβόλαιο που κατέθεσε το “τριφύλλι” στη λίγκα, αναγράφει πως ο Εσιέν θα εισπράξει 800.000 ευρώ το χρόνο.

Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για το Νίκο Καρέλη συνεχίζεται και αυτό αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να… φυλάξει τα νώτα του. Οι “πράσινοι” έχουν στο στόχαστρο τον επιθετικό από τη Βόρεια Ιρλανδία Κάιλ Λάφερτι. Ο τελευταίος είναι δυσαρεστημένος από την παρουσία του στην Αγγλία και το χρόνο συμμετοχής του στη Νόριτς και το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει τον Γενάρη. Αν τελικά ο Νίκος Καρέλλης πωληθεί, τότε ο Παναθηναϊκός δεν είναι απίθανο να κινηθεί για τον Λάφερτι, αφού ο τελευταίος θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής και συγκεκριμένο ρόλο.

Αφήστε μια απάντηση