Πέρασε από το Περιστέρι και στρέφεται στο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο του, αφού πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι. Οι “Πράσινοι” πήραν τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο με 0-1, χάρις σε γκολ του Μάρκους Μπεργκ και διατηρήθηκαν στο -7 από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό.

Στον αγώνα με τον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός απειλήθηκε ελάχιστα και οι παίκτες του ήταν προσηλωμένοι στους ρόλους που τους είχε αναθέσει ο Έλληνας τεχνικός. Το “Τριφύλλι” είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και ευτύχησε να έχει σε καλή ημέρα τον Ιμπάρμπο, ο οποίο έδωσε και την ασίστ στο γκολ του της ομάδας του.

Πλέον στον Παναθηναϊκό στρέφονται στον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλων Σμύρνης, στον οποίο θέλουν τη νίκη και παράλληλα να υπάρξει νικητής στον αγώνα του ΟΦΗ με τον Ηρακλή. Οι “Πράσινοι” στοίχημα πως δεν έχουν την τύχη στα χέρια τους, καθώς αν το παιχνίδι της Κρήτης τελειώσει ισόπαλο, τότε αυτοί θα αποκλειστούν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο αγώνας με τον Απόλλων Σμύρνης είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016, στις 19:30.

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Λέτο

Ο Σεμπάστιαν Λέτο δεν έπαιρνε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας το τελευταίο διάστημα, αλλά πλέον ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη και προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του. Ο Αργεντινός θέλει όσο τίποτα να δυναμώσει τη φυσική του κατάσταση και να βοηθήσει την ομάδα του στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεών της.

Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για την υπόθεση “Ρινάλντι”

Η μεταγραφή του Ρινάλντι στον Παναθηναϊκό κόστισε 300.000 ευρώ και οι “Πράσινοι” είχαν έρθει σε διακανονισμό με την Αρχεντίνος Τζούνιορς για να καταβληθεί το ποσό σε τρεις δόσεις. Η ελληνική ομάδα έχει καθυστερήσει την καταβολή της δεύτερης δόσης και δημοσιεύματα από την Αργεντινή θέλουν την πρώην ομάδα του Ρινάλντι να σκέφτεται προσφυγή στη FIFA. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού δεν ανησυχούν και φέρονται διατεθειμένοι να τελειώσουν το θέμα πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Αφήστε μια απάντηση