Πέτυχε το πρώτο του διπλό ο Παναθηναϊκός

Χρειάστηκαν να περάσουν εννέα μήνες προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πανηγυρίσει την νίκη σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Το “Τριφύλλι” επικράτησε στο “AEL F.C Arena” της Λάρισας με 0-1 και πήρε το πρώτο του διπλό μετά από 22 αγωνιστικές. Σκόρερ για τους “Πράσινους” ήταν ο Λουντ. Ο Παναθηναϊκός στοίχημα πως ήταν ανώτερος της ΑΕΛ καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, δημιούργησε ευκαιρίες, ακόμη δεν απειλήθηκε καθόλου, με τον Βλαχοδήμο να είναι θεατής του ματς. Με την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς.

Άνοιξε το σκορ στην πρώτη του ευκαιρία

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής με τους παίκτες των δύο ομάδων να υποκύπτουν σε αρκετά φάουλ και σε αβίαστα λάθη. Στην πρώτη ευκαιρία του ματς, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί. Συγκεκριμένα, στο 19ο λεπτό, μετά από μπαλιά του Τσανδάρη, ο Δώνης με κεφαλιά έβγαλε, στην πλάτη των αμυντικών της Λάρισας, τον Λουντ σε θέση τετ α τετ και αυτός με σουτ σημείωσε το 1-0. Στο 23ο λεπτό, ο Γιόχανσον έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Δώνης έκανε το σουτ, όμως ο Ρέντζας τελευταία στιγμή απομάκρυνε την μπάλα. Με το σκορ στο 1-0 οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Η πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου σημειώθηκε στο 51ο λεπτό από πλευράς Λάρισας. Ο Κρίζμαν έκανε σέντρα σουτ με τον Οικονόμου να απομακρύνει τελευταία στιγμή. Στο 57ο λεπτό, οι Δώνης και Λουντ “έκρυψαν” την μπάλα, ο τελευταίος την γύρισε στον Χατζηγιοβάνη, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο Μπόζοβιτς μπλόκαρε την μπάλα. Στο 89ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μασούρα, ο Μιλοσάβλιεβιτς πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Βλαχοδήμου.

Δείτε το γκολ του Λουντ που χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό

Αφήστε μια απάντηση