Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας ο… ψυχωμένος Παναθηναϊκός

Ο… ψυχωμένος Παναθηναϊκός αντιμετώπισε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” τον Ολυμπιακό στο “αιώνιο ντέρμπι” του Ελληνικού πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1.

Το “Τριφύλλι”, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Οικονόμου, κατάφερε να βρει τα ψυχικά αποθέματα και με σκόρερ τον Μουνιέ να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι, μετά την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς.

Ανέβασε την απόδοσή του όταν έμεινε με δέκα

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο Παναθηναϊκός βρισκόταν σε θέση άμυνας, έκλεινε όλους τους διαδρόμους προς την περιοχή του με αποτέλεσμα να μην απειληθεί ιδιαίτερα. Οι ποδοσφαιριστές του “Τριφυλλιού” προσπαθούσαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές, στο 7ο λεπτό, ο Δώνης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ένγκελς έκανε το σουτ, όμως ο Προτό μπλόκαρε την μπάλα. Στη συνέχεια, το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στον χώρο του κέντρου με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή, ωστόσο να μην μπορεί να πλησιάσει την εστία του Βλαχοδήμου. Στο 45ο λεπτό, μετά από γύρισμα του Πάρντο, ο Μιραλάς έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Παναθηναϊκού. Έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε με το σκορ να είναι στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, στο 48ο λεπτό, το σουτ του Μιραλάς απομάκρυνε σε κόρνερ ο Βλαχοδήμος. Το κόρνερ εκτελέστηκε, ο Ένγκελς πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού του Βλαχοδήμου. Στο 56ο λεπτό, το σουτ του Τσανδάρη πέρασε πάνω από την εστία του Προτό. Στο 60ο λεπτό, ο Οικονόμου ανέτρεψε τον Ανσαριφάντ, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι και να δείχνει την απευθείας κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του Παναθηναϊκού. Την εκτέλεση ανέλαβε εύστοχα ο Φορτούνης και σημείωσε το 1-0. Στο 80ο λεπτό, μετά από γύρισμα του Γιόχανσον, ο Μουνιέ έκανε το σουτ, το οποίο όμως βρήκε στους αμυντικούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι στη συνέχεια απομάκρυναν την μπάλα. Στο 86ο λεπτό, ο Μουνιέ τροφοδότησε τον Ινσούα, ο οποίος ανατράπηκε από τον Ένγκελς, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μουνιέ, ο οποίος νίκησε τον Προτό και πέτυχε το τελικό 1-1.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

Αφήστε μια απάντηση