Παίκτης του Παναθηναϊκού για δύο χρόνια ο Μόλο

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση. Μετά τις αποκτήσεις των Κολοβό, Νούνες και Ζαχίντ ποδοσφαιριστής του “Τριφυλλιού” με κάθε επισημότητα είναι και ο Γιοάν Μόλο.

Ο Γιοάν Μόλο εδώ και αρκετό καιρό τα είχε βρει σε όλα με την πλευρά των “Πρασίνων” και το μόνο που απέμενε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του ήταν η άφιξή του στην χώρα μας και το πέρας των καθιερωμένων ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων.

Ο Μόλο πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στην Αθήνα και αφού πρώτα πέρασε με απόλυτη επιτυχία τα καθιερωμένα τεστ, στην συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο και ανακοινώθηκε επίσημα. Ο 30χρονος ακραίος επιθετικό θα φοράει την “Πράσινη” φανέλα μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ο Γάλλος εξτρέμ ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μονακό. Το 2010 παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην Καέν, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και εκτόξευσε την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Έτσι την επόμενη σεζόν η Γρανάδα τον απέκτησε. Ωστόσο στην Ισπανία παρέμεινε μόλις έξι μήνες, διότι επέστρεψε στην Γαλλία για λογαριασμό της Νανσί. Το 2013 δόθηκε με την μορφή δανεισμού στην Σεντ Ετιέν. Μετά από μισό χρόνο επέστρεψε στην Νανσί, από την οποία έφυγε οριστικά τον Δεκέμβριο του 2014 και συνέχισε την καριέρα του στην Σεντ Ετιέν. Το 2016 πήρε μεταγραφή στην Κρίλια, ενώ ένα χρόνο αργότερα αποκτήθηκε από την Ζενίτ. Το 2017 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Φούλαμ, όμως έξι μήνες αργότερα βρέθηκε στο Κατάρ και συγκεκριμένα στην Αλ Ραγιάν. Επόμενος σταθμός του ήταν Κρίλια και την σεζόν που μας πέρασε φορούσε την φανέλα της Σοσό. Στις αρχές του καλοκαιριού έλυσε το συμβόλαιό του με την Σοσό και έμεινε ελεύθερος.

Με την έλευσή του, ο Παναθηναϊκός στοίχημα πως κερδίζει εμπειρία, ποιότητα, ενισχύεται στην δημιουργία φάσεων, ενώ ο Μολό μπορεί να βοηθήσει άνετα και στον τομέα του σκοραρίσματος. Ο Μολό αποτελεί μία εξαιρετική προσθήκη και οι άνθρωποι του “Τριφυλλιού” περιμένουν πολλά από τον ίδιο.

Η ανάρτηση του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Μολό

Αφήστε μια απάντηση