Παλικαρίσιος βαθμός για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακός για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το ντέρμπι των αιωνίων δεν έβγαλε νικητή καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Το τέρμα του “Τριφυλλιού” σημείωσε ο Κάτσε, ο οποίος μάλιστα είχε βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Ο τεχνικός των “Πρασίνων” Γιώργος Δώνης στοίχημα πως θωράκισε αρκετά το κέντρο της ομάδας του καθώς χρησιμοποίησε στο χώρο του κέντρου τους Κάτσε, Κουρμπέλη και Γιόχανσον. Επίσης σημαντικές βοήθειες έδιναν οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης.

Μελανό σημείο του Παναθηναϊκού ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Διούδη, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Κότσαρη, και οδηγήθηκε απευθείας στο νοσοκομείο.

Όσον αφορά την εξέλιξη του ντέρμπι, η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 9ο λεπτό όταν το σουτ του Νάτχο πέρασε άουτ. Στο 14ο λεπτό ο Μπουζούκης τροφοδότησε τον Κάτσε, αυτός μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο Σα το μπλόκαρε. Στο 20ο λεπτό μετά από σέντρα του Ποντένσε, ο Χασάν πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 25ο λεπτό, ο Διούδης μπλόκαρε εύκολα την κεφαλιά του Χασάν. Στο 29ο λεπτό το σουτ του Χασάν δεν ανυσήχησε τον Διούδη. Στο 37ο λεπτό, ο Ποντένσε βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο Διούδης του είπε “όχι”. Έτσι με το σκορ στο 0-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό, ο Κουρμπέλης τροφοδότησε τον Κάτσε και αυτός με εξαιρετικό μακρινό σουτ σημείωσε το 0-1. Στο 63ο λεπτό το σουτ του Ινσούα πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο 83ο λεπτό, ο Κότσαρης πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση και απομάκρυνε σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου. Στο 86ο λεπτό, ο Ομάρ έκανε το σουτ, ο Σισέ μπήκε στην πορεία της μπάλας, την βρήκε ελάχιστα όμως αυτή κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Παναθηναϊκού. Στο 95ο λεπτό, μετά από γύρισμα του Ομάρ, ο Σισέ από κοντινή απόσταση και σε κενή εστία με προβολή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 96ο λεπτό, ο Κότσαρης απομάκρυνε με υπερένταση την κεφαλιά του Φορτούνη.

Ο κύριος Δώνης παρέταξε την ομάδα του με τους Διούδη ( 53΄ Κότσαρη ), Ινσούα, Κάτσε, Μαυρομάτη ( 73΄ Πούγγουρα ), Κολοβέτσιο, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Μακέντα, Μπουζούκη ( 71΄ Μουνιέ ), Χατζηγιοβάνη και Κουρμπέλη.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

Αφήστε μια απάντηση