Παναθηναϊκός: “Άρρωστος” διοικητικά και αγωνιστικά!

Τα όσα συμβαίνουν στις τάξεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστο το αγωνιστικό τμήμα και η κατάσταση τείνει να εξελιχθεί σε μη αναστρέψιμη.

Οι “Πράσινοι” δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι και παρουσίασαν πολύ κακό πρόσωπο και στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, με συνέπεια να υποστούν την ήττα με 2-0 εκτός έδρας.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη παρουσίασε ξανά τα γνωστά προβλήματα στα εκτός έδρας ματς. Σύνολο ασύνδετο, χωρίς φαντασία στο παιχνίδι του και με πολλά αμυντικά κενά, τα οποία οι παίκτες του Παναιτωλικού εκμεταλλεύτηκαν και έκαναν… πάρτι.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως οι παίκτες δεν μπορούν να μείνουν ανεπηρέαστοι από τα όσα συμβαίνουν στη διοίκηση του Συλλόγου, αλλά αυτό είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη είναι πως το “Τριφύλλι” δείχνει μεταλλαγμένο προς το χειρότερο στα τελευταία παιχνίδια και στοίχημα πως κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει αν δεν αλλάξει κάτι στον ορίζοντα.

Ήττα με κάτω τα χέρια από τον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα του Σαββάτου και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με γκολ του Μάζουρεκ στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός, από τη μεριά του, απείλησε στο δεκάλεπτο 35΄- 45΄, αλλά επί της ουσίας ο Παναιτωλικός έδωσε την μπάλα στους αντιπάλους και ήταν έτοιμος να τους χτυπήσει στην κόντρα. Όπως και έγινε!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρίνος Ουζουνίδης πέρασε στον αγώνα τον Τσάβες, αλλά ο Αργεντινός έπαθε τράβηγμα στο 70΄ και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ενδιάμεσα, ο Παναιτωλικός έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Κλέσιο, φάση στην οποία φέρουν μεγάλη ευθύνη οι αμυντικοί της ομάδας και ο Βλαχοδήμος, αφού ο τελευταίος, μετά από σουτ, απομάκρυνε την μπάλα στο κέντρο της μεγάλης περιοχής.

Το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ματς και ο Παναθηναϊκός μοιάζει να βρίσκεται ένα βήμα πριν το… μαύρο σκοτάδι!

Αφήστε μια απάντηση