Παναθηναϊκός: Άσχημα νέα για τους Μπουζούκη και Μαυρομάτη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΟΦΗ για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο αγώνας μεταξύ των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 14 Απριλίου και η σέντρα της συνάντησης θα γίνει στις 19:00 ώρα Ελλάδος, όπως την ίδια ώρα και μέρα θα ξεκινήσουν και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις αυτής της αγωνιστικής.

Το “Τριφύλλι” την αγωνιστική που μας πέρασε επικράτησε εντός έδρας του Άρη με σκορ 2-0. Οι “Πράσινοι” πραγματοποίησαν εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, σε ορισμένες φάσεις έκρυψαν κυριολεκτικά την μπάλα και εν τέλει πήραν τους τρεις βαθμούς. Τα τέρματα της ομάδας σημείωσαν οι Δώνης και Ινσούα. Το πέρας της αγωνιστικής τους βρήκε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 38 πόντους.

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα διευθύνει ο κύριος Κουτσιαύτης από τον σύνδεσμο Άρτας. Ο ίδιος θα έχει βοηθούς τον Καρσιώτη από τον σύνδεσμο Κορινθίας και τον Χριστάκογλου από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής. Τέταρτος θα είναι ο κύριος Τάσης από την Ήπειρο.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία του για τον αγώνα που έπεται όμως τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη. Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Δώνης δεν θα έχει στην διάθεσή του αρκετούς ποδοσφαιριστές. Πιο κρίσιμη είναι η κατάσταση των Φάνη Μαυρομάτη και Γιάννη Μπουζούκη.

Ο Φάνης Μαυρομάτης από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και έπειτα έχει μείνει στα πιτς εξαιτίας της οσφυαλγίας που αντιμετωπίζει. Η κήλη στην μέση του δεν έχει περάσει με συνέπεια ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός να συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί. Μέχρι στιγμής κανένας στην ομάδα δεν έχει αποφασίσει εάν ο νεαρός στόπερ θα υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να λύσει το πρόβλημά του και σύμφωνα με δημοσιεύματα μόνο με θαύμα θα αγωνιστεί σε κάποιο από τα εναπομένοντα παιχνίδια που ακολουθούν. Όπως όλα δείχνουν ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ ήταν ο τελευταίος του για την τρέχουσα σεζόν.

Επίσης ο Γιάννης Μπουζούκης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Ο 21χρονος κεντρικός μέσος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς του με αποτέλεσμα να μην πάρει μέρος ούτε στην τελευταία προπόνηση. Ο ίδιος για τελευταία φορά αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και εκ τότε δεν πήρε σε κάποιο ματς. Η αίσθηση που επικρατεί αυτήν την στιγμή είναι ότι ο νεαρός άσος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Από εκεί και πέρα ο Ουσμάν Κουλιμπαλί συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί και δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Ακόμη τιμωρημένοι για το εν λόγω ματς είναι οι Ματίας Γιόχανσον και Εμανουέλ Ινσούα. Έτσι όπως όλα δείχνουν το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Αποστολάκης.

Τέλος, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας ο κύριος Δώνης είδε τους Αθανασακόπουλο και Σεχού να αισθάνονται ενοχλήσεις και να αποχωρούν από αυτήν. Η συμμετοχή τους είναι εξαιρετικά αμφίβολη, όμως όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή.

Αφήστε μια απάντηση