Παναθηναϊκός: Άφησε πίσω τις ενοχλήσεις ο Πούγγουρας

Η καθημερινότητα στοίχημα πως έχει επιστρέψει για τα καλά στον Παναθηναϊκό, καθώς οι προπονήσεις διεξάγονται σε φουλ ρυθμούς. Βέβαια στο “Τριφύλλι” ακολουθούν κατά γράμμα τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, έχει χωρίσει τους ποδοσφαιριστές του σε τέσσερα γκρουπ και οι προπονήσεις πραγματοποιούνται σε διαφορετικές ώρες ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός. Παράλληλα για ασφάλεια χρησιμοποιούνται και τα δύο γήπεδα που διαθέτει το προπονητικό κέντρο του Κορωπίου.

Στην τελευταία προπόνηση του συλλόγου, ένα ευχάριστο γεγονός περίμενε τον κύριο Δώνη. Συγκεκριμένα ο κύριος Δώνης είδε μετά από καιρό τον Αχιλλέα Πούγγουρα να ανεβάζει κατακόρυφα στροφές και να προπονείται σε φουλ ρυθμούς.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούταν από έντονες ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στον προσαγωγό του. Για το λόγο αυτό, ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός δεν έδωσε το παρών στις τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας του.

Ο Έλληνας στόπερ μετείχε σε πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης και έκανε ότι περνούσε από το χέρι του προκειμένου να αφήσει πίσω του τις ενοχλήσεις όσο το δυνατό συντομότερα.

Ο Πούγγουρας κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεπεράσει τελείως τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό του και μάλιστα για πρώτη φορά πήρε μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα.

Ο ίδιος τέθηκε αυτόματα στη διάθεση του προπονητή του και όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του έτσι και αυτός περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή στην ενεργό δράση.

Αφήστε μια απάντηση