Παναθηναϊκός: Έδωσε ευκαιρίες στο ματς με το Κερατσίνι ο Δώνης

Ο Παναθηναϊκός τέθηκε αντιμέτωπος σε φιλικό ματς με το Κερατσίνι. Το “Τριφύλλι” δεν συνάντησε καμία απολύτως δυσκολία και συνέτριψε τον αντίπαλό του, τον οποίο και επικράτησε με το ευρύ και εντυπωσιακό 6-0. Τα τέρματα των “Πρασίνων” σημείωσαν οι Καμπετσής, Κονάν, Βέργος, Θεοχάρης και ο Σερπέζης, ο οποίος χρίστηκε δύο φορές σκόρερ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, έδωσε χρόνο συμμετοχής στις ‘ρεζέρβες’ της ομάδας καθώς στην αποστολή δεν μετείχε σχεδόν κανείς ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στον εκτός έδρας αγώνα με την Γαλατασαράι. Ο κύριος Δώνης στοίχημα πως έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα σε ότι αφορά την αγωνιστική ετοιμότητα των ‘ρεζερβών’ και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοσή τους στο παιχνίδι. Τις εντυπώσεις σίγουρα κέρδισε ο Σερπέζης, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, αλλά και ο Κονάν, ο οποίον για δεύτερο σερί ματς βρήκε δίχτυα. Ο νεαρός επιθετικός κερδίζει σιγά-σιγά την εκτίμηση του τεχνικού του και δεν όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στο ρόστερ.

Από εκεί και πέρα, το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την ομάδα πραγματοποίησε ο Γιοάν Μολό. Ο Γάλλος ακραίος επιθετικός αγωνίστηκε περίπου μία ώρα και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Πάντως, το “Τριφύλλι” ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες διότι ο Σέχου τραυματίστηκε στο 85ο λεπτό και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο κύριος Δώνης παρέταξε την ομάδα του με τους Χριστογεώργο (60΄ Μπότσαρη), Νούνες, Αθανασακόπουλο (46΄ Σερπέζη),  Καμπετσή (46΄ Κονάν), Ζαγαρίτη, Βέργο (46΄ Εμμανουηλίδη), Αποστολάκη (46΄ Βαγιαννίδη), Μαυρομμάτη, Κουρμπέλη (46΄ Αλεξανδρόπουλο), Θεοχάρη και Μόλο (60΄ Σέχου).

Αφήστε μια απάντηση