Παναθηναϊκός: Ένας Τσάβες δεν έφθανε!

Ο Αντρές Τσάβες πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στην πρώτη του συμμετοχή, αλλά αυτό στοίχημα πως δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στους “Πράσινους” κόντρα στον Πλατανιά. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 και μοιράστηκαν τους βαθμούς, με τον Παναθηναϊκό να μένει, πλέον, 4 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση της βαθμολογίας (“κουβαλάει” και το -2 από την περσινή σεζόν).

Το “Τριφύλλι” παρατάχθηκε χωρίς τους δύο βασικούς μπακ του και ήταν λογικό να χάσει πολύ από τη δημιουργία του. Άλλωστε, ο Μαρίνος Ουζουνίδης στηρίζει πολλά στις δύο πτέρυγες της ομάδας του.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Πλατανιάς περιόρισε σε παθητικό ρόλο τον αντίπαλό του και έβγαλε εκτός ρυθμού τα ατού του Παναθηναϊκού. Το ματς είχε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και ο ρυθμός ήταν αργός.

Στο 64ο λεπτό του αγώνα ο Μαρίνος Ουζουνίδης πέρασε στο παιχνίδι τον Τσάβες και αυτός πέτυχε το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα λίγα λεπτά αργότερα. Παρόλα αυτά, οι “Πράσινοι” δεν είχαν συγκέντρωση και δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Κοροβέση στο 79ο λεπτό.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Μολέδο τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με αριθμητικό μειονέκτημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός υπέστη εξάρθρωση αγκώνα και θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για τουλάχιστον ένα μήνα.

Αφήστε μια απάντηση