Παναθηναϊκός: Έχασε στο σπίτι του μετά από 26 παιχνίδια

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Πανιώνιο στην “Λεωφόρο Αλεξάνδρας” με 0-1. Το “τριφύλλι” στοιχηματίζουμε πως έκανε μία από τις χειρότερες εντός έδρας εμφανίσεις του και γνώρισε δίκαια την ήττα. Μάλιστα ο Παναθηναϊκός έχασε σε εντός έδρας αναμέτρηση μετά από 26 σερί παιχνίδια. Με την ολοκλήρωση της 13ης αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς.

Δεν απείλησε καθόλου στο πρώτο μέρος

Ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε καθόλου στο κλίμα της αναμέτρησης και δεν απείλησε σχεδόν καθόλου τον Πανιώνιο. Αντίθετα ο Πανιώνιος έχασε την πρώτη του ευκαιρία στο 7ο λεπτό όταν ο Σπιριντόνοβιτς έδωσε στον Γεσίλ όμως το σουτ του τελευταίου κατέληξε πάνω από την εστία του Διούδη. Στο 21ο λεπτό ο Χουλτ έδωσε στον Μολίνς οποίος έκανε το σουτ, όμως ο Κότνικ απέκρουσε την μπάλα. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Σπιριντόνοβιτς πέρασε άουτ. Στο 24ο λεπτό ο Διούδης απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Σαββίδη. Στο 44ο λεπτό ο Παναθηναϊκός κέρδισε φάουλ, ο Λουντ το εκτέλεσε απευθείας όμως ο Κότνικ απομάκρυνε σε κόρνερ. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους ο Άλτμαν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός απείλησε πρώτος ωστόσο το σουτ του Μολίνς πέρασε άουτ. Στο 61ο λεπτό μετά από εκτέλεσε κόρνερ του Λουντ, η μπάλα έφτασε στον Κολοβέτσιο οποίος έκανε το σουτ όμως από κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 72ο λεπτό το σουτ του Μασούρα πέρασε άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Σιώπης έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Ντουρμισάι οποίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Διούδη και έκανε το 0-1. Μετά το τέρμα που δέχθηκε, ο Παναθηναϊκός, η μόνη ευκαιρία που έκανε ήταν στο 76ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Χίλιεμαρκ, ο Άλτμαν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα από την εστία του Πανιωνίου.

 

Αφήστε μια απάντηση