Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές ο Κουρμπέλης

Μετά το ρεπό που έδωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, στους ποδοσφαιριστές του, την Κυριακή, οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις. Από την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση που ακολουθεί για το πρωτάθλημα της Super League με τον Ολυμπιακό.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, ο κύριος Ουζουνίδης είδε τον Δημήτρη Κουρμπέλη να ανεβάζει ρυθμούς και να συμμετέχει κανονικά σε ολόκληρο το πρόγραμμα. Ο αρχηγός του “Τριφυλλιού” τις τελευταίες είκοσι ημέρες αντιμετώπιζε θλάση στο πόδι του και δεν συμμετείχε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του. Πλέον, ο Κουρμπέλης έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση που ακολουθεί.

Ένα μέρος της προπόνησης της Δευτέρας έβγαλε και ο Λουτσιάνο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε υποστεί ρήξη χιαστού πριν από πέντε μήνες. Έχοντας μείνει εκτός προπονήσεων αυτό το διάστημα, επιστρέφει πλέον σταδιακά στους κανονικούς του ρυθμούς. Ο κύριος Ουζουνίδης θέλει να βάλει σιγά – σιγά τον Λουτσιάνο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και η επιστροφή του στα γήπεδα υπολογίζεται σε τρεις εβδομάδες.

Ακόμη, στην Αθήνα επέστρεψε μετά την αρθροσκόπηση, στην οποία είχε υποβληθεί ο Γιάννης Μυστακίδης. Εκεί αναμένεται να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, υπό τις οδηγίες των ανθρώπων της ομάδας. Ο Μυστακίδης αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες.

Μετά το τέλος της τελευταίας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού, κόντρα στην Λαμία, ο Χρήστος Δώνης είχε αιμόπτυση με αποτέλεσμα να διακομισθεί άμεσα στο κοντινότερο νοσοκομείο. Εκεί σε εξετάσεις που έκανε διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάτι το σοβαρό και το πρωί της Κυριακής πήρε εξιτήριο. Ο νεαρός παίκτης αναμένεται από την Τετάρτη να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση