Παναθηναϊκός: Αποφάσισε ο Βαγιαννίδης

Ένα από τα θέματα που έκαιγαν τον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα και βρισκόταν διαρκώς στο προσκήνιο είχε να κάνει με την παραμονή του Γιώργου Βαγιαννίδη στην ομάδα.

Το συμβόλαιο του Γιώργου Βαγιαννίδη με το “Τριφύλλι” εκπνέει το καλοκαίρι που μας έρχεται και ο νεαρός άσος φαίνεται πως πήρε την οριστική του απόφαση σχετικά με το μέλλον του.

Η διοίκηση της ομάδας του είχε προτείνει νέο συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τεσσάρων ετών και παράλληλα του υποσχέθηκε αρκετό χρόνο συμμετοχής ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από την αρχή ωστόσο οι πιθανότητες δεν ήταν με τους “Πράσινους”, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα στο παιχνίδι της απόκτησής του μπήκαν δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αρχικά ενδιαφέρον είχε εκφράσει η Ίντερ. Μάλιστα η πλευρά του 18χρονου ποδοσφαιριστή φάνηκε κολακευμένη από το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας, η οποία του πρόσφερε θέση στην πρώτη ομάδα. Έπειτα η Γαλατασαράι μπήκε στη διεκδίκησή του, ενώ τις τελευταίες ημέρες κινήθηκε και η Μονακό προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του.

Όπως είναι λογικό, η παραμονή του ταλαντούχου δεξιού μπακ στην ελληνική ομάδα μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν. Η υπόθεσή του είχε εξελιχθεί σε σήριαλ, όμως ο Βαγιαννίδης φαίνεται πως πήρε την απόφασή του και το σήριαλ δείχνει πως γράφει τις τελευταίες του σελίδες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 18χρονος ποδοσφαιριστής ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι δε θα αποδεχθεί τη νέα πρόταση που του κατέθεσαν και τους τόνισε ότι είναι έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Ο ταλαντούχος μπακ είναι διατεθειμένος να δοκιμάσει τη τύχη του στο εξωτερικό και παράλληλα να κάνει το μεγάλο βήμα. Βάσει των δημοσιευμάτων, έχει αποφασίσει για την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη, η οποία όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στην Ιταλία και συγκεκριμένα θα είναι η Ίντερ.

Σε λίγους μήνες το συμβόλαιό του με τον ελληνικό σύλλογο ολοκληρώνεται και επίσημα και έπειτα από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων ο Βαγιαννίδης θα βγάλει την πράσινη φανέλα και θα γίνει κάτοικος εξωτερικού.

Ο νεαρός άσος θα κυνηγήσει την τύχη του σε άλλα μέρη και σύντομα θα περάσει την πόρτα της εξόδου από την Παιανία. Μπορεί να αγωνίστηκε μόλις σε μία αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Super League, εναντίον του Παναιτωλικού, όπου μάλιστα σκόραρε, όμως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων και είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει το ένστικτό του.

Αφήστε μια απάντηση