Παναθηναϊκός: Από τριάρα σε τριάρα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το “Τριφύλλι” συνέχισε τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις καθώς επικράτησε αρκετά εύκολα του Λεβαδειακού με σκορ 3-0. Τα τέρματα σημείωσαν οι Χατζηθεοδωρίδης, Καμπετσής και Γιόχανσον.

Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ήταν ο Χατζηγιοβάνης, ο οποίος μοίρασε δύο ασίστ, ενώ ο Καμπετσής έγινε ο δεύτερος νεότερος σκόρερ της ομάδας. Επιπλέον, ο Γιόχανσον σημείωσε το τρίτο του γκολ σε δύο ματς.

Μάλιστα αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη αναμέτρηση που οι “Πράσινοι” πέτυχαν τρία τέρματα. Είχαν προηγηθεί  τα ματς με Λαμία και με Λάρισα. Ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Δώνης, είδε τους παίκτες του να αποδίδουν ωραίο ποδόσφαιρο και στο τέλος να παίρνουν το χειροκρότημα από τους περίπου 25.000 οπαδούς που βρέθηκαν στο στάδιο. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη που πετυχαίνει η ομάδα κάτι που είχε να συμβεί από το 2010.

Στην πρώτη καλή στιγμή του ματς, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα στο 5ο λεπτό, έπειτα από σέντρα ακριβείας του Χατζηγιοβάνη, ο Καμπετσής από κοντά σημείωσε το 1-0. Στο 23ο λεπτό, μετά από σέντρα του Χατζηλάμπρου, η μπάλα έφτασε στον Μαρκόφσκι, ο οποίος δεν έκανε το σουτ όπως ήθελε με συνέπεια αυτό να περάσει μακριά από την εστία. Στο 36ο λεπτό το δυνατό σουτ του Χατζηγιοβάνη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Λεβαδειακού. Ένα λεπτό αργότερα, ο Διούδης πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση και παραχώρησε κόρνερ το σουτ του Σουμπίνιο. Στο 45ο λεπτό, ο Ινσούα με εκπληκτική μπαλιά βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Χατζηγιοβάνη, αυτός έκανε το γύρισμα και ο Χατζηθεοδωρίδης από κοντά πέτυχε το 2-0, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του ματς έπεσε. Η πρώτη καλή φάση της επανάληψης έγινε στο 79ο λεπτό, όταν έπειτα από σέντρα του Τσαμπούρη, ο Γιακουμάκης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Διούδης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 93ο λεπτό, ο Γιόχανσον έδωσε στον Μακέντα, αυτός με τακουνάκι τον τροφοδότησε ξανά και ο πρώτο με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ο κύριος Δώνης παρέταξε την ομάδα του με τους Διούδη, Κολοβέτσιο, Χατζηγιοβάνη, Χατζηθεοδωρίδη ( 66΄ Κάτσε ), Μαυρομάτη, Γιόχανσον, Δώνη ( 66΄ Εμμανουηλίδη ), Ινσούα, Καμπετσή ( 75΄ Μακέντα ), Μπουζούκη και Κουρμπέλη.

Τα γκολ της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό

 

Αφήστε μια απάντηση