Παναθηναϊκός: Από Φεβρουάριο ο Κότσαρης

Ο Παναθηναϊκός την αγωνιστική που μας πέρασε για το πρωτάθλημα της Super League πραγματοποίησε τη χειρότερή του φετινή εμφάνιση με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα εκτός έδρας από τον ΟΦΗ με σκορ 3-1.

Ο τεχνικός του “Τριφυλλιού” ήταν έξαλλος με την απόδοση των ποδοσφαιριστών του με συνέπεια να μην τους δώσει ρεπό την επόμενη του ματς και επιπλέον τους υποχρέωσε σε έξτρα προπόνηση.

Στην τελευταία προπόνηση των “Πρασίνων” ο κύριος Δώνης είδε τον Κωνσταντίνο Κότσαρη να συνεχίζει αρχικά το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί και στη συνέχεια να παίρνει μέρος σε ατομικό πρόγραμμα.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας είχε υποστεί θλάση στο εντός έδρας ματς του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την Ιεράπετρα. Ο νεαρός πορτιέρο εξαιτίας της υπερπροσπάθειας που έκανε να απομακρύνει μία επικίνδυνη φάση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης αποκόμισε τον αυτό σοβαρό τραυματισμό.

Το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου έκανε γνωστό στον κύριο Δώνη ότι ο Κότσαρης θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους δύο μήνες. Αυτό συνεπάγεται ότι ο γκολκίπερ θα επιστρέψει στις προπονήσεις στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Επίσης χτύπημα από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ αποκόμισε ο Φάνης Μαυρομάτης. Σε μία σκληρή εναέρια μονομαχία, ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός χτύπησε πάνω από το φρύδι του. Αυτό είχε σαν συνέπεια το ιατρικό επιτελείο να αναγκαστεί να του ράψει την πληγή προκειμένου να σταματήσει το αίμα και να του κάνει πέντε ράμματα. Για το λόγο αυτό, ο νεαρός στόπερ στο υπόλοιπο του ματς αγωνίστηκε με επίδεσμο. Ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία και μάλιστα πήρε μέρος κανονικά σε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Από εκεί και πέρα οι Ματίας Γιόχανσον, Άντονι Μουνιέ και Ουσμάν Κουλιμπαλί συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Και οι τρεις παίκτες αναμένεται να επιστρέψουν στην ενεργό δράση από το νέο έτος.

Στα της προπόνησης όσοι πήραν μέρος στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι συμμετείχαν σε πρόγραμμα αρκετά υψηλής έντασης με τη μπάλα.

Τέλος στον αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Εμάνουελ Ινσούα αντίκρισε την κίτρινη κάρτα με συνέπεια να συμπληρώσει τον αριθμό των καρτών και να πρέπει να χάσει σίγουρα ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του συλλόγου. Ο κύριος Δώνης αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με την Λαμία.

Αφήστε μια απάντηση