Παναθηναϊκός: Αρκετές οι διαφορές με Δώνη

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, είχε συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Γιώργου Δώνη, προκειμένου ο Έλληνας τεχνικός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του “Τριφυλλιού”.

Η πρόσληψη του κυρίου Δώνη έδειχνε, τις προηγούμενες ημέρες, ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μάλιστα, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο 48χρονος προπονητής θα καθόταν σίγουρα στον πάγκο της ομάδας τη νέα χρονιά. Ωστόσο, μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο κύριος Νταμπίζας ενημερώθηκε ότι ο Έλληνας προπονητής δεν έχει πρόβλημα να δουλέψει στον Παναθηναϊκό, αρκεί ορισμένα πράγματα που ζητάει ο ίδιος να πραγματοποιηθούν. Ήδη ο κύριος Δώνης έχει κάνει αρκετές υποχωρήσεις στις απαιτήσεις του.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό κομμάτι. Η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές  στοίχημα πως είναι αρκετά μεγάλη και, με τα τωρινά δεδομένα, δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του κυρίου Δώνη. Επίσης, διαφορά υπάρχει και στη διάρκεια του συμβολαίου. Επιπλέον, ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να ζήτησε την παραμονή ορισμένων ποδοσφαιριστών στην ομάδα κάτι που μόνο σίγουρο δεν είναι με τις τωρινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η διοίκηση.

Πάντως, όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το αργότερο μέχρι σήμερα Πέμπτη όταν και θα έρθει στη χώρα μας ο κύριος Δώνης. Την Πέμπτη θα έχει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή και εκεί θα κριθεί οριστικά εάν ο 48χρονος τεχνικός αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση