Παναθηναϊκός: Αρχηγού παρόντος στη Θεσσαλονίκη

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άρη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Διαιτητής του ματς της Κυριακής θα είναι ο κύριος Τζοβάρας από το σύνδεσμο της Φθιώτιδας. Ο ίδιος θα έχει βοηθούς τον κύριο Πετρόπουλο από το σύνδεσμο της Αρκαδίας και τον κύριο Νικολακάκη από το σύνδεσμο του Ηρακλείου. Τέταρτος θα είναι ο κύριος Σέζος από το Κιλκίς και παρατηρητής ο κύριος Κουρκούνας από τα Χανιά.

Το “Τριφύλλι” την αγωνιστική που μας πέρασε πήρε μία σχετικά εύκολη νίκη καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης με το ευρύ 5-1. Τα τέρματα της ομάδας είχαν σημειώσει οι Κουρμπέλης, Ινσούα, Γιόχανσον και Μακέντα, ο οποίος σκόραρε δύο φορές. Με τη νίκη τους αυτή, οι “Πράσινοι” βρίσκονται πλέον στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας του ΟΦΗ με σκορ 1-2. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς.

Για την αναμέτρηση που ακολουθεί, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο 25χρονος αμυντικός μέσος στις τελευταίες προπονήσεις έκανε πιο χαλαρό πρόγραμμα και ακολουθούσε παράλληλα ειδικό πρόγραμμα θεραπείας καθώς αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στα πλευρά του. Ο ίδιος νιώθει τις συγκεκριμένες ενοχλήσεις από το ματς της Εθνικής Ελλάδος με αντίπαλο τη Φιλανδία. Ωστόσο ο διεθνής μέσος τις ξεπέρασε και πήρε μέρος κανονικά σε ολόκληρο το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης. Έτσι θα δώσει το “παρών” στον αγώνα με τον Άρη και θα βρεθεί και στην βασική ενδεκάδα.

Από την άλλη, ο κύριος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μουνιέ, Σέχου και Κουλιμπαλί, οι οποίοι συνεχίζουν το ατομικό του πρόγραμμα.

Στην τελευταία προπόνηση, ο κύριος Δώνης ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του τον τρόπο που αγωνίζεται ο Άρης έτσι ώστε αυτοί να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι. Ο κύριος Δώνης τους έδειξε πλάνα από το προηγούμενο ματς του Άρη με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Στη συνέχεια οι παίκτες βγήκαν στο γήπεδο, όπου ο κύριος Δώνης έριξε το βάρος στην τακτική που θέλει να ακολουθήσουν οι παίκτες του στην αναμέτρηση που έπεται.

Αφήστε μια απάντηση