Παναθηναϊκός: Βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στο “Απόστολος Νικολαΐδης”

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας” τον ΠΑΟΚ για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague. Οι “Πράσινοι” στοιχηματίζουμε πως παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών, καθώς γνώρισαν βαριά ήττα με σκορ 0-3. Ο Παναθηναϊκός, κυρίως, στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να τις εκμεταλλευτεί. Η ολοκλήρωση της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, βρήκε το “Τριφύλλι” στην δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς.

Ο Έλληνας προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, παρέταξε την ομάδα του με τους Βλαχοδήμο, Κάτσε, Λουτσιάνο, Οικονόμου, Γιόχανσον, Τσανδάρη, Μουνιέ, Λουντ, Κολοβέτσιο, Δώνη και Κουρμπέλη. Μόλις στο 17ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός “έχασε” τον Λουντ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση και στη θέση του πέρασε ο Μυστακίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο πέρασε ο Μολίνς στη θέση του Δώνη.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αυτός που δημιουργούσε ευκαιρίες. Η πρώτη καλή στιγμή του ματς σημειώθηκε στο 18ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Μυστακίδη, η μπάλα έφτασε στον Δώνη, ο οποίος αρχικά κοντρόλαρε και στη συνέχεια με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΚ. Στο 21ο λεπτό, μετά από σέντρα του Κάτσε, ο Μυστακίδης από κοντινή απόσταση έκανε το σουτ, όμως ο Πασχαλάκης ενστικτωδώς το απομάκρυνε. Στο 27ο λεπτό, η πάσα του Μουνιέ κόντραρε στον διαιτητή της αναμέτρησης, με την μπάλα να φτάνει στον αμαρκάριστο Πρίγιοβιτς και αυτός με πλασέ σημείωσε το 0-1. Στο 30ο λεπτό, ο Βλαχοδήμος απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Μακ. Στο 39ο λεπτό, ο Πασχαλάκης απέκρουσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάτσε. Με το σκορ στο 0-1 οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Η πρώτη καλή στιγμή της επανάληψης σημειώθηκε στο 52ο λεπτό, όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαουρίτσιο πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 61ο λεπτό, ο Πέλκας έκανε το γύρισμα στον Μπίσεσβαρ, ο οποίος έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 65ο λεπτό, ο Πρίγιοβιτς μετά από ατομική ενέργεια έκανε το σουτ και πέτυχε το 0-2. Στο 66ο λεπτό, ο Πασχαλάκης απομάκρυνε το σουτ του Λουτσιάνο. Στο 84ο λεπτό, ο Μάτος έκανε συρτή σέντρα και ο Σακχόφ με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Στο 88ο λεπτό, ο Πασχαλάκης απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Μολίνς. Ένα λεπτό αργότερα, η κεφαλιά του Λουτσιάνο πέρασε ελάχιστα άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του ίδιου παίκτη στο 93ο λεπτό.

Αφήστε μια απάντηση