Παναθηναϊκός: Βρήκε το δαίμονά του

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Λαμία στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Το “Τριφύλλι” φαίνεται πως βρήκε τον κακό του δαίμονα καθώς ηττήθηκε εκ νέου από τη Λαμία, αυτή τη φορά με σκορ 1-0. Μάλιστα αυτή ήταν η τέταρτη φορά τη τελευταία διετία που οι “Πράσινοι” δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη Λαμία.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες, όμως να είναι άστοχοι στην τελική τους προσπάθεια και να τις σπαταλούνε. Από εκεί και πέρα το κεντρικό δίδυμο στο χώρο της μεσαίας γραμμής δεν λειτούργησε καθόλου καλά καθώς τόσο ο Κάτσε όσο και ο Δώνης δεν πήρανε πρωτοβουλίες και δεν βοηθήσανε αρκετά στην ανάπτυξη.

Βέβαια, ο κύριος Δώνης δεν είχε στη διάθεσή του δύο βασικούς ποδοσφαιριστές του. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος παραμένει τραυματίας, και για τον Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Όσον αφορά την εικόνα της συνάντησης, η πρώτη καλή στιγμή του ματς σημειώθηκε στο 7ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τομάς, ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά αλλά ο Διούδης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 12ο λεπτό μετά από σέντρα του Βάντερσον, ο Αντέτζο πήρε την κεφαλιά αλλά ο Διούδης την μπλόκαρε με ευκολία. Στο 22ο λεπτό ο Μπερτόλιο τροφοδότησε τον Μπαράλες, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Διούδης με διπλή προσπάθεια το απέκρουσε. Στο 29ο λεπτό μετά από προσωπική ενέργεια του Μουνιέ, η μπάλα έφτασε στον Μακέντα, ο οποίος από ευνοϊκή θέση έκανε το σουτ αλλά αυτό πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο 41ο λεπτό το σουτ του Μπερτόλιο πέρασε ελάχιστα άουτ. Με το σκορ στο 0-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στην πρώτη ευκαιρία της επανάληψης, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό μετά από γέμισμα του Αντέτζο, η μπάλα έφτασε στον Μπερτόλιο, ο οποίος με σουτ στην κίνηση σημείωσε το 1-0. Στο 58ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Δημούτσο, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο Διούδης το απομάκρυνε. Στο 62ο λεπτό ο Γιόχανσον βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακας της Λαμίας, Σαράνοβ, έκανε το σουτ αλλά ο αντίπαλος γκολκίπερ το απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 92ο λεπτό μετά από σέντρα του Γιόχανσον, ο Καμπετσής από ευνοϊκή θέση έκανε το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία της Λαμίας.

Ο κύριος Δώνης χρησιμοποίησε τους Διούδη, Οικονόμου, Χατζηγιοβάνη ( 73΄ Καμπετσή ), Κολοβέτσιο, Γιόχανσον, Μουνιέ ( 59΄ Άλτμαν ), Κάτσε, Μαυρομάτη, Δώνη ( 78΄ Βέργο ), Μακέντα και Μπουζούκη.

Δείτε τις φάσεις της αναμέτρησης

Αφήστε μια απάντηση