Παναθηναϊκός για φίλημα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε στο ΟΑΚΑ τη Λαμία για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Τα πιτσιρίκια του “Τριφυλλιού” εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους για δεύτερο σερί ματς και θα στοιχηματίζαμε πως έδειξαν έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς.

Οι “Πράσινοι” επικράτησαν της Λαμίας με σκορ 3-1 χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Μπουζούκης, Κουρμπέλης και Εμμανουηλίδης. Μάλιστα ο Εμμανουηλίδης έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της πρώτης εθνικής που έχει γεννηθεί μετά το νέο αιώνα. Παράλληλα έγινε ο πέμπτος νεότερος παίκτης που κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στην ιστορία του συλλόγου. Το ντεμπούτο του με την “Πράσινη” φανέλα πραγματοποίησε ο Καμπετσής.

Στο γήπεδο βρέθηκε ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, στα χέρια που οποίου όπως όλα δείχνουν θα περάσει το πλειοψηφικό πακέτο. Τις επόμενες ημέρες ο κύριος Πιεμπονγκσάντ αναμένεται να είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας.

Με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους κατάφεραν να σβήσουν το -6 με το οποίο ξεκίνησαν τη χρονιά.

Όσον αφορά την εικόνα της αναμέτρησης, στην πρώτη καλή στιγμή του ματς ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα στο 15ο λεπτό, μετά από λάθος διώξιμο του τερματοφύλακα της Λαμίας, Μελισσά, ο Χατζηγιοβάνης έδωσε στον Μπουζούκη, ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή σημείωσε το 1-0. Στο 19ο λεπτό, ο Διούδης μπλόκαρε το σουτ του Μπαράλες. Στο 36ο λεπτό, μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Αντέτζο βρέθηκε μόνος του στη μικρή περιοχή και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Με το σκορ αυτό ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η πρώτη φάση της επανάληψης σημειώθηκε στο 58ο λεπτό όταν ο Μελισσάς μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Χατζηγιοβάνη. Στο 70ο λεπτό, ο Ινσούα τροφοδότησε τον Καμπετσή, αυτός με εξαιρετική κάθετη μπαλιά βρήκε τον Εμμανουηλίδη, ο οποίος με σουτ πέτυχε το 2-1. Στο 87ο λεπτό, ο Χατζηγιοβάνης μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, ο Αντέτζο τον ανέτρεψε με συνέπεια ο διαιτητής να καταλογίσει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουρμπέλης, νίκησε τον Μελισσά και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Ο κύριος Δώνης παρέταξε την ομάδα του με τους Διούδη, Μαυρομάτη, Κουλιμπαλί ( 46΄ Γιόχανσον ), Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Πούγγουρα ( 46΄ Καμπετσή ), Μπουζούκη, Στάικο, Μουνιέ ( 57΄ Εμμανουηλίδη ), Ινσούα και Κουρμπέλη.

Το βίντεο που ανέβασε ο Παναθηναϊκός από τον νικηφόρο αγώνα με την Λαμία

Αφήστε μια απάντηση