Παναθηναϊκός: Δεν αφήνουν σε ησυχία οι τραυματισμοί τον Μουνιέ

Την αγωνιστική που μας πέρασε, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ίσως τη χειρότερή του φετινή εμφάνιση, με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα εκτός έδρας, με κατεβασμένα χέρια, από τον Πανιώνιο με σκορ 2-0. Το “Τριφύλλι” δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα της συνάντησης, με συνέπεια να μην μπορεί να δημιουργήσει επιθετικά και να έχει αρκετά ρήγματα στην αμυντική του λειτουργία.

Την επόμενη μέρα της αναμέτρησης, οι παίκτες των “Πρασίνων” ενημερώθηκαν ότι δε θα έχουν ρεπό και θα διεξαχθεί κανονικά προπόνηση. Όμως στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ένα κακό νέο περίμενε τον τεχνικό του συλλόγου, Γιώργο Δώνη. Ο κύριος Δώνης είδε τον Άντονι Μουνιέ να μην παίρνει μέρος σε αυτή και να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας.

Οι τραυματισμοί την τρέχουσα σεζόν δεν λεν να αφήσουν σε ησυχία τον Άντονι Μουνιέ. Ο 31χρονος ακραίος επιθετικός πριν μερικό διάστημα είχε επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, ωστόσο στο τελευταίο ματς τραυματίστηκε εκ νέου. Ο Γάλλος εξτρέμ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με το Πανιώνιο με έντονες ενοχλήσεις στον δεξί του μηρό. Αμέσως μετά τον αγώνα υποβλήθηκε σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στο ραπτικό μυ. Αυτό συνεπάγεται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τις επόμενες 15 με 20 ημέρες. Ο ίδιος, όπως είναι λογικό, δεν βρίσκεται και έχει και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία αφού οι τραυματισμοί τον έχουν επηρεάσει αρκετά.

Από εκεί και πέρα, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί δείχνει πως ξεπερνάει τη θλάση που αντιμετωπίζει στο δικέφαλό του και η επιστροφή του στη δράση έχει μπει στην τελική της ευθεία. Ο 30χρονος δεξιός οπισθοφύλακας έκανε υπερηχογράφημα στο σημείο του τραυματισμού του και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπάρχει αισθητή πρόοδος της επούλωσης στον μυ του. Μάλιστα εκτιμάται ότι ο Αφρικανός μπακ θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων την ερχόμενη εβδομάδα και δεν αποκλείεται να είναι σε θέση να αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Τέλος ο Βασίλης Κωνσταντίνου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την προεδρία της ΠΑΕ. Ο κύριος Κωνσταντίνου οδηγήθηκε σε αυτή του την απόφαση, καθώς όπως τόνισε επιθυμεί να βάλει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αμαρουσίου.

Νέος πρόεδρος της ομάδας είναι ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ο οποίος τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε είχε αποχωρήσει από τη συγκεκριμένη θέση και την είχε παραδώσει στον κύριο Κωνσταντίνου.

Αφήστε μια απάντηση