Παναθηναϊκός: Δεν κάνει πίσω ο Ταυλαρίδης

Ο Στάθης Ταυλαρίδης θα στοιχημάτιζε κανείς πως δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει πίσω σε ό,τι αφορά τα χρωστούμενα που του οφείλονται από τη μεριά του Παναθηναϊκού. Οι άνθρωποι της ομάδας προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του, ωστόσο η προσπάθεια τους έμεινε άκαρπη.

Ο πρώην παίχτης του “Τριφυλλιού”, μέσω του δικηγόρου του, ζήτησε την άμεση καταβολή των 30.000 ευρώ από τη διοίκηση της ομάδας, προκειμένου να μην εμπλακεί στην υπόθεσή του η Ομοσπονδία. Παρόλα αυτά, η εξόφληση του παίχτη είναι πλέον πάρα πολύ δύσκολη, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα. Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε μέσω του δικηγόρου του πως δεν θέλει να ξεκινήσει ξανά συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας, αφού θεωρεί πως δεν έτυχε καλής μεταχείρισης και τα λόγια έμειναν λόγια!

Σε αντίθεση με τον Στάθη Ταυλαρίδη, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επικοινώνησαν και με άλλους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας προκειμένου να καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία μαζί τους για νέους διακανονισμούς για την εξόφλησή τους. Πρόκειται για τους Ράσμους Τελάντερ, Μίκαελ Εσιέν, Σεμπάστιαν Λέτο, Χοσέ Τοτσέ, Γιούρκα Σεϊταρίδη, Γιώργο Μαρίνο, Έκι Γκονζάλες. Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές  φαίνεται πως κατάλαβαν την δύσκολη περίοδο την οποία περνάει η ομάδα και δέχθηκαν νέους διακανονισμούς για την εξόφλησή τους. Επίσης, ο Τζιμπρίλ Σισέ χάρισε τα μισά χρήματα που του οφείλονται και τα υπόλοιπα κανόνισε να τα εισπράξει σε αρκετές δόσεις.

Αφήστε μια απάντηση