Παναθηναϊκός: Δεν Χ-άρηκε κανείς

Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες στοιχηματίζουμε πως “καιγόταν” για βαθμούς, Παναθηναϊκός και Απόλλωνας Σμύρνης ήρθαν ισόπαλοι με 0-0. Παρότι ο Παναθηναϊκός δημιούργησε, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αρκετές ευκαιρίες δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με συνέπεια να μην πάρει το πρώτο του “διπλό” στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα, το “Τριφύλλι” τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, του Στάικου. Έτσι, μετά την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς.

Από ένα δοκάρι για κάθε ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, φλύαρο το δεύτερο

Η πρώτη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήρθε από πλευράς Απόλλωνα Σμύρνης. Στο 9ο λεπτό μετά από φάουλ του Κούρου, ο Αλμπάνης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Βλαχοδήμου. Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός ανέλαβε τον έλεγχο του αγώνα και άρχισε να απειλεί την αντίπαλη εστία. Στο 11ο λεπτό, μετά από κεφαλιά του Δώνη, ο Άλτμαν βρέθηκε απέναντι από τον Τσόβιτς, όμως ο γκολκίπερ του Απόλλωνα απομάκρυνε το σουτ του Ισραηλινού επιθετικού. Στο 21΄ η σέντρα σουτ του Γιόχανσον κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Απόλλωνα. Στο 32ο λεπτό, ο Λουντ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Τσόβιτς. Στη συνέχεια δεν δημιουργήθηκε κάποια επικίνδυνη φάση και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με το σκορ να είναι στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αγώνας ήταν ένα παιχνίδι κέντρου με τους παίκτες και των δύο ομάδων να υποκύπτουν σε αρκετά λάθη. Η πρώτη ευκαιρία της επανάληψης σημειώθηκε στο 73ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Λουντ, ο Άλτμαν πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα αρκετά μέτρα μακριά από την εστία του Τσόβιτς. Στο 74ο λεπτό, μετά από λάθος του Οικονόμου, ο Ελμπάζ μπήκε στην περιοχή του Παναθηναϊκού έκανε το σουτ, το οποίο όμως κατέληξε πάνω από την εστία του Βλαχοδήμου.

Αφήστε μια απάντηση